آموزش پخت جغور بغور

آموزش پخت جغور بغور



حمیدرضا رنجبر ، سرآشپز بین المللی – مربی و مدرس دوره های آشپزی و مشاور راه اندازی رستوراه های ایرانی ، فرنگی ، فست فود و … www.ranjbarchef.com.

#آموزش #پخت #جغور #بغور

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

حمیدرضا رنجبر ، سرآشپز بین المللی – مربی و مدرس دوره های آشپزی و مشاور راه اندازی رستوراه های ایرانی ، فرنگی ، فست فود و … www.ranjbarchef.com.

حمیدرضا رنجبر,آموزش آشپزی,آشپزی

Comments

7 responses to “آموزش پخت جغور بغور”

  1. Kobra Alizadeh Avatar

    سلام اصلا قشنگ توضیح ندادید یه دفه پخته شد نکات اصلی رو نگفتید

  2. ali yousefi Avatar

    کاش اشاره می‌کردید این غذا اصل زنجانی.
    جیگر تازه گوسفندی
    پیاز
    غوره
    پودر سیر
    فلفل
    و ادویه

  3. [C͜͡a℘tain➬َⒿØ⻓Ɇ尺] Avatar

    از تلویزیون بیرونت کردن امدی کانال درس کردی???

  4. m a Avatar

    سلام اقای رنجبر
    خواهش از شما دارم خیلی میگردم ولی تا حالا موفق نشدم پیدا کنم چند مدل فسنجان بود از
    شما دیده بودم ولی الان نمیتونم ببینم

  5. zahra Hashemi Avatar

    سلام آقايِ رنجبر شما بينظيريد
    آشپز بين الملل بودن برازنده ي شماست
    ولي بريد تو يوتويوب و اينستاگرام فعاليت جواد جوادي رو ببينيد
    تفاوت بين شما زياده
    ايشون هم كارشون خوبه
    ولي نظير شما هنوز نيومده

  6. Kammi Falihi Avatar

    Ridam too in jagalbaghoolet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *