آموزش قنبرپلو یا غم بر پلو:آموزش آشپزی #قنبرپلو #آشپزی #گندم_خانوم

آموزش قنبرپلو یا غم بر پلو:آموزش آشپزی #قنبرپلو #آشپزی #گندم_خانوم



قنبرپلو مواد لازم برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز درشت ۳ عدد آرد نخودچی ۳ قاشق سوپ خوری کشمش ۱۰۰ گرم رب انار ۱ قاشق سوپ خوری مغز گردو …

#آموزش #قنبرپلو #یا #غم #بر #پلوآموزش #آشپزی #قنبرپلو #آشپزی #گندمخانوم

خرید لمینت دندان

آشپزی

قنبرپلو مواد لازم برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز درشت ۳ عدد آرد نخودچی ۳ قاشق سوپ خوری کشمش ۱۰۰ گرم رب انار ۱ قاشق سوپ خوری مغز گردو …

Gheimeh (Food),Cooking (Interest),Food (TV Genre),Recipe (Website Category),Iran,Persian,Cuisine,Iranian Food,Persian Food,Noosh,Jan,jaan,nooshe,نوش جان,نوش,جان,قیمه,پلو,قیمه پلو,غذا,ایرانی,آموزش,آشپزی,روش,تهیه,طرز,پخت,دستور,قنبر,قنبر پلو,غذای شیرازی,پلو شیرازی,شیراز,غذای محلی,غذای محلی شیراز,شیرازی ها

Comments

11 responses to “آموزش قنبرپلو یا غم بر پلو:آموزش آشپزی #قنبرپلو #آشپزی #گندم_خانوم”

  1. Mahmut Yavuzer Avatar

    Ellerinize sağlık çok güzel

  2. SAHAR Avatar

    سلام گندم جون خسته نباشی عزیز عالی بود مرسی ازت???????????

  3. Maman cooking Avatar

    دوست گرامی در صورت تمایل از کانال آشپزی من دیدن کنید???

  4. Maman cooking Avatar

    درود بر شما بسیار عالی بود?????

  5. Nasrin Abbasi Avatar

    سلام گندم جون وای چی درست کردی من تا به حال نخوردم حتما درست میکنم مرسی عزیزم لایک ۸??❤️?

  6. Arian Avatar

    این پلو بعلت داشتن کشمش و انار سودا زدا وداشتن ادویه های گرم و گردو و زعفران گرمابخش است . به گمانم انتخاب اسم غم بر برای این پلو به این علت بوده. چون یکی از علائم زیاد شدن سودا در بدن غم است.

  7. Healthy Foods Avatar

    عالي بود عزيزم

  8. Ashpazi ba shoma Avatar

    برایم جدید بود خیلی خوشمزه معلوم میشود ? باید امتحانش کنم ?

  9. Ice cream Sie Avatar

    قمبر پلو بهتره نوش جان

  10. Homer Avatar

    اسمشو بگذاریم قنبر پلو چون شاد تره.?
    کلّن همه خوراکها با گوشت قل قلی خوشمزه تر میشه. فکر میکنم این خوراک رو من در زرغون شیراز به اسم رب پلو خوردم عالیه واقعی واقعی خوش مز‌ه س.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *