آموزش آشپزی | طرز تهیه آش سبزی یا آش شیرازی

آموزش آشپزی | طرز تهیه آش سبزی یا آش شیرازی

#آموزش #آشپزی #طرز #تهیه #آش #سبزی #یا #آش #شیرازی

خرید لمینت دندان

آشپزی

آشپزی ماه رمضان,انواع آش,انواع آش و آبگوشت,سوپ و آش,مخصوص مهمانی,برنج,سبزیجات,عدس,گوشت,لوبیا سفید,نخود,شام,نهار,صبحانه,آش صبحانه,آش شیرازی,آش سبزی,آش سبزی شیرازی,شیراز,آش آبادان,آبادان,عباس آشی,آش عباس آشی,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی,غذای ایرانی خوشمزه,iranian food,persian food,طرز تهیه آش صبحانه,طرز تهیه آش,طرز تهیه آش سبزی,طرز تهیه آش سبزی شیرازی,طرز تهیه آش شیرازی

32 Replies to “آموزش آشپزی | طرز تهیه آش سبزی یا آش شیرازی”

  1. شوهرم شیرازی هست و همیشه از خاطراتش در شیراز و اش سبزی مورد علاقه اش تعریف می کنه که مادرشون درست می کرده و شما باعث شدید که یه اش سبزی خوشمزه درست کنم ممنون??From Usa

  2. عاااااااااااالی ،یادش بخیر، زمانی که ایران بودم، هر وقت یه گوسفند چاق و چله، رو تو حیاط خونه سرمیبریدم ????،اول یه آش سبزی خوشمزه باهاش چاق میکردیم ،بعدش کله پاچه و غذاهای دیگه، این آش اولویت داشت. ?اونم با نون داغ سنگک?

  3. خیر ببینید
    امروز درست کردم با اینکه لوبیا قرمز و سفید و لوبیا چیتی نداشتم ولی محشر شد
    یادم افتاد به آش فروشی فلکه هنگ‌

  4. درود فراوان، من همه چیزهارو با هم می ریزم تو آرام پز شب تا صبح می پزه، گوشت و پیاز هم سرخ نمی کنم، اینقدر هم درد سر نداره با سبزی خیلی بیشتر و زردچوبه بیشتر و از گوشت گردن استفاده می کنم خیلی هم خوب و کشدار می شه ، این روش خیلی کار می بره

  5. درود بر شما بانوی عزیز،من برای اولین بار آش سبزی شیرازی را طبق دستور شما درست کردم جایی که من زندگی می کنم تره نیست و از سبزی دیگری که مزه شبیه تره دارد استفاده کردم ترخون تازه هم بود،به هر حال بسیار خوشمزه شده است دست شما درد نکنه شاد و پاینده باشید

  6. سلام بسیار خوب
    گوشت اش شیرازی ترجیحا باید یک تکه باشد تا موقع ریش ریش کردن ان حالت چسبندگی بیشتری پیدا کند ضمنا گوشت این نوع اش تفت داده نمی شود باپیاز خرد شده و زرد چوبه وفلفل سیاه به صورت اب پز می پزیم

  7. سلام خسته نباشید واقعا عالی درست کردین فقط من آلمان زندگی میکنم و در اینجا تره نیست از سبزی دیگه میشه استفاده کرد مثلاً جعفری

Leave a Reply to hyat hyaty Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *