آموزش آشپزی | طرز تهیه آش سبزی یا آش شیرازی
#آموزش #آشپزی #طرز #تهیه #آش #سبزی #یا #آش #شیرازی
آشپزی
آشپزی ماه رمضان,انواع آش,انواع آش و آبگوشت,سوپ و آش,مخصوص مهمانی,برنج,سبزیجات,عدس,گوشت,لوبیا سفید,نخود,شام,نهار,صبحانه,آش صبحانه,آش شیرازی,آش سبزی,آش سبزی شیرازی,شیراز,آش آبادان,آبادان,عباس آشی,آش عباس آشی,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی,غذای ایرانی خوشمزه,iranian food,persian food,طرز تهیه آش صبحانه,طرز تهیه آش,طرز تهیه آش سبزی,طرز تهیه آش سبزی شیرازی,طرز تهیه آش شیرازی
یادش به خیر اش فروشیه خیابون برق حرف نداشت
واقعا من درست کردم عالی شد دستپخت شما حرف نداره ????❤️
ممنونم??????
سلام خوبید انشالله خیلی عالی عالی و خوشمزه است
شوهرم شیرازی هست و همیشه از خاطراتش در شیراز و اش سبزی مورد علاقه اش تعریف می کنه که مادرشون درست می کرده و شما باعث شدید که یه اش سبزی خوشمزه درست کنم ممنون??From Usa
عاااااااااااالی ،یادش بخیر، زمانی که ایران بودم، هر وقت یه گوسفند چاق و چله، رو تو حیاط خونه سرمیبریدم ????،اول یه آش سبزی خوشمزه باهاش چاق میکردیم ،بعدش کله پاچه و غذاهای دیگه، این آش اولویت داشت. ?اونم با نون داغ سنگک?
کشوری که ما استیم ترخون نیست چی اضافه کنم.
عالى
خیر ببینید
امروز درست کردم با اینکه لوبیا قرمز و سفید و لوبیا چیتی نداشتم ولی محشر شد
یادم افتاد به آش فروشی فلکه هنگ
لطفا اموزش رنگینک جنوبی بدهید مرسی
❤❤?❤❤
سلام. بسیار عالی
cool
عافيت❤️???
سلام عزیز جان تمامی مواد وطرز پختش دقیقامانند طبخ آش آبادان است ?ممنون از شما❤️??
??Support and very beautiful? ??♂️? بسیار عالی بود It was great??
دستتون درد نکنه
È
نوش جان عزیزم
مرسي عالي بود
???
درود فراوان، من همه چیزهارو با هم می ریزم تو آرام پز شب تا صبح می پزه، گوشت و پیاز هم سرخ نمی کنم، اینقدر هم درد سر نداره با سبزی خیلی بیشتر و زردچوبه بیشتر و از گوشت گردن استفاده می کنم خیلی هم خوب و کشدار می شه ، این روش خیلی کار می بره
عالى
تشکر بسیار آموزنده
سلام وقت بخیر میشه بگید گوشت چیه و کدوم قسمت هست
درود بر شما بانوی عزیز،من برای اولین بار آش سبزی شیرازی را طبق دستور شما درست کردم جایی که من زندگی می کنم تره نیست و از سبزی دیگری که مزه شبیه تره دارد استفاده کردم ترخون تازه هم بود،به هر حال بسیار خوشمزه شده است دست شما درد نکنه شاد و پاینده باشید
سلام بسیار خوب
گوشت اش شیرازی ترجیحا باید یک تکه باشد تا موقع ریش ریش کردن ان حالت چسبندگی بیشتری پیدا کند ضمنا گوشت این نوع اش تفت داده نمی شود باپیاز خرد شده و زرد چوبه وفلفل سیاه به صورت اب پز می پزیم
سلام خسته نباشید واقعا عالی درست کردین فقط من آلمان زندگی میکنم و در اینجا تره نیست از سبزی دیگه میشه استفاده کرد مثلاً جعفری
میشه به جای گوشت از سیرابی استفاده کنیم؟
???????
نوش جانتون ?
,دست شما کدبانوی