آموزش آشپزی : این قسمت آموزش یه قرمه سبزی خوشمزه با تمام فوت و فن هاش

آموزش آشپزی : این قسمت آموزش یه قرمه سبزی خوشمزه با تمام فوت و فن هاش



سلام به تک تک دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه . مواد لازم برای چهار نفر سبزی قورمه نیم کیلو گوشت ۴۰۰ گرم لوبیا چیتی یا قرمز ۲۰۰ گرم پیاز دوعدد متوسط ادویه …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #یه #قرمه #سبزی #خوشمزه #با #تمام #فوت #فن #هاش

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام به تک تک دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه . مواد لازم برای چهار نفر سبزی قورمه نیم کیلو گوشت ۴۰۰ گرم لوبیا چیتی یا قرمز ۲۰۰ گرم پیاز دوعدد متوسط ادویه …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش قرمه,آموزش قورمه سبزی,آموزش قرمه سبزی رستورانی,قرمه سبزي ايراني,قرمه سبزي ايراني با سبزی خشک,قورمه سبزی,فوت و فن قورمه سبزی,قورمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی خوشمزه جنوبی,روش پختن قورمه سبزی خوشمزه,آشپزی قورمه سبزی,آشپزی قورمه,آشپزی در طبیعت,آشپزی در جنگل,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی جنگلی,فوت و فن کباب کوبیده,فوت و فن کیک اسفنجی,خورشت قورمه سبزی

25 Replies to “آموزش آشپزی : این قسمت آموزش یه قرمه سبزی خوشمزه با تمام فوت و فن هاش”

  1. دوستان شمام اگر ترفند یا فوت و فنی دارید که باعث خوشمزه تر شدن قرمه سبزی میشه حتما برام کامنت بزارید. ?

  2. بدترین قرمه سبزی که تو عمرم دیدم سبزی ش نه سرخ شده انگار علفه بیشتر و آخه کی زعفرون و آرد میزنه? وما‌ تمرهندی میزنیم جنوبیا

  3. من تمام کلیپاتونو دنبال میکنم
    اما روش قورمه سبزیتون اصیل نیست و ب نظر روش بدیه اما این ب شخصه نظر منه
    مررسی بابت دیگر کلیپ های زیباتون

  4. من اول گوشت و جدا میپزم بعد سبزی و بهش اضافه میکنم و اینکه لوبیا رو جدا میپزم در اخر اضافه میکنم ، قورمه سبزی یه منم جا افتاده میشه ولی دلیلشو نمیدونم

  5. سلام.اگه سبزی بیشتر سرخ میکردین.واز حجم سبزی کم میکردین در عوض لوبیا بیشتر میزاشتین عااااالی میشد.من جنوبیم و اخر پخت رب انار میزارم واقعا طمعی بینظیر وعالی میشه.ممنونم

  6. سلام نرگس خانم عزيز. همانطوري كه غذا هاي خوشمزه تهيه مي كنيد. خودتان هم يك خانم زيبا و مؤادب و با شخصيت هستيد.
    خيلي دوست تان دارم.
    من اشپز خوب نيستم ولي اشپزي را زياد دوست دارم
    برنامه هاي تان بسيار زيبا و ديدنيست.
    پروين هستم از كليفورنياي امريكا.
    مؤفق باشيد.

  7. واقعا جای تاسفه که یک زن ایرانی که ادعا میکنه آشپزی آموزش میده نتونه قرمه سبزی سر آمد غذای ایرانی رو خوب درست کنه از نظر من این قرمه سبزی نمره ی صفر داره تو رو خدا کنار برید و بگذارید مربیگری و آموزش توسط افرادی که حرفی برای گفتن دارند انجام بشه من چندین رسپی از شما دیدم باید بگم بسیار مبتدی هستید امیدوارم با تمرین و تکرار در چندین سال به مرتبه ی آموزش برسید

  8. سلام خانم نرگیس، قربونی دستت، امشب ویدئو تونو دیدم و برای خودم فورمه سبزی خوش مزه درست کردم، ممنون دستت درد نکنه

  9. همه ی غذاهاتون وعالی درست میکنید فقط کاش قرمه سبزی وحرفه ای تردرست میکردید چون این غذاروهمه بلدن ودوس دارن خیلی حرفه ای تر یادبگیرن

  10. قرمه سبزی که به زور زود پز و ارد پخته بشه و جا بیفته بدرد نمیخوره.والا ما از صبح زود بار میزاریم تا خودش بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته اینهمه هم ادعا نمیکنیم نکته و راز میدونیم .بیچاره شوهرت کی به همه غذاها زعفرون میزنه؟؟ اصلا جا نیوفتاده حتی به زور ارد خام اه اه فقط اعتماد به صقف

  11. سلام .چرا اینقد کم اب داره خورشت شما؟ قرمه سبزیهای من معروفه تو فامیل??? سبزی قورمه سبزی رو با شعله خیلی کم وحوصله سرخ میکنم هم در رنگ قورمه سبزی تاثیر داره هم لعاب میندازه . اصلا رب نمیزنم به قورمه سبزی فقط نمک زرد چوبه و فلفل سیاه میزنم.. لیمو عمانی هم نصف میکنم هسته هاشو درمیارم که تلخ نکنه خورشتو

Leave a Reply to Homara Esmail Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *