آموزش آشپزی : این قسمت آموزش ماهی شکم پر با کمک خاله جان عزیز

آموزش آشپزی : این قسمت آموزش ماهی شکم پر با کمک خاله جان عزیز



سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ☺️ . با یه سری دیگه از آموزش های آشپزی در خدمتونم تو این قسمت آموزش ماهی شکم پر خوشمزه داریم با کمک و دستور پخت خاله جان …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #ماهی #شکم #پر #با #کمک #خاله #جان #عزیز

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ☺️ . با یه سری دیگه از آموزش های آشپزی در خدمتونم تو این قسمت آموزش ماهی شکم پر خوشمزه داریم با کمک و دستور پخت خاله جان …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی,آموزش آشپزی ماهی پلو,آموزش ماهی شکم پر در فر,اموزش ماهی شکم پر,آشپزی ماهی شکم پ,ماهی,ماهی شکم پر جنوبی,ماهی شکم پر شمالی,ماهی شکم پر,ماهی سالمون,آشپزی با ماهی,آشپزی با ماهی سالمون,خاله,آشپزی در طبیعت,آشپزی در جنگل,آشپزی شمالی,آشپزی شمال ایران,ماهی سفید سرخ شده,ماهی سفید شمال,ماهی در فر طرز تهیه,ماهی در فر خوشمزه

Comments

25 responses to “آموزش آشپزی : این قسمت آموزش ماهی شکم پر با کمک خاله جان عزیز”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    دوستان شما بین گوشت ها کدوم نوع رو بیشتر میپسندید و مصرف میکنید ؟ گوشت ماهی ؟ مرغ ؟ یا گوشت قرمز؟

  2. nasrin amirashayeri Avatar

    بسیار عالی دست خاله و شما درد نکنه نرگس جون.
    یه سوال عزیزم من اینجا فقط به رب انار یک و یک دسترسی دارم ولی یه مقدار احساس میکنم تلخ هست شکر هم که میزنم اون طعم خوب رو نداره،شما یک و یک امتحان کردید؟

  3. Maryam M Avatar

    الهی همیشه سلامت باشین همه درکنار هم ??

  4. هاجر اجلالی Avatar

    سلام ایشون باردار هستن یا خیلی چاق هستن

  5. Vajih E Avatar

    عزیزم چه خاله ی تپل و گوگولی دارین??

  6. BTS Avatar

    بله درست ما میگیم سوبور من یه رگ عربی دارم

  7. Arash Avara19 Avatar

    ممنونم ازخاله مثل خودتون بامحبت وشمرده توصیح دادن انشاللله که همیش ه سرزنده باماددت بمانددرکنار شما وبچه ها????????

  8. Mojgan Sababi Avatar

    هردوتا بانو محشرین

  9. الهام اميي Avatar

    به به چقدر لذت بردم همه دور هم بودید خدا حفظتون کنه سالم و تندرست باشید ? ان شاءالله

  10. Mom Amom Avatar

    من عاشق خاله و شمام نرگس جون و نوش جونتون

  11. Fateme Ahmadi Avatar

    عالی بود فقط درجه فر بگید لطفا

  12. Maryam gholizedeh Avatar

    خیلی عالی شد واقعا خاله مهربونی دارید

  13. Zadk Zadk Avatar

    خداراشکربرای هنر آشپزیتان و تشکرات برای تنوع غذاهای عالی . خدابرکات ودستتون درد نکنه ??

  14. Fariba Snbh Avatar

    به به دستتون درد نکنه من عاشق ماهی هستم گوشت و مرغ نمیخورم??????

  15. Asiye.mohseni Amani Avatar

    خیلی خوشم آمد موفق باشید

  16. a.a Avatar

    من اينو امروز يه بار ديگه نگاه كردم

  17. A21 Asd65 Avatar

    خانم نرگس قاسمی جنوب این چیزی که شما میریزید داخل شکم ماهی بخش میگن حشو نه مواد که شما میگی بعد این حشو که میریزن خیلی پروسه داره که نمیشه اینجا توضیح داد

  18. J Ghalekar Avatar

    من اهوازی هستم ماهی قزل هم پر میکنیم ولی ما سیزی سیر وپیاز وفلفل سیاه وتمر هندی وکشمش استفاده میکنیم ولی ما از شکم بازش نمیکنم درست از کمرش بازش میکنیم اول قسمت شکمش که کباب کردیم مواد پهن میکنیم وپشتش البته کباب میکنیم روی اتش زغال وتوری عالی وخوشمزه میشه صبور قبل درست میکیم حالا خیلی گرون شده فعلا از ماهی قزل وماهی سفید حتی کپور هم میشه پر کرد

  19. Lilly Aria Avatar

    افرین بر شما خانمهای با سلیقه. سلامت و پایدار باشید

  20. Maryam Bertina Avatar

    جعفری و ربحون تو شکم ماهی؟؟؟؟!!!!!!

  21. Atousa 2000 Avatar

    نرگس جون در چه درجه حرارت گذاشتید

  22. Manijeh Moosavi Avatar

    جه خاله مهربانی خوش بحال شما نرگس خانوم خدا برات نگهدار د

  23. Fereshteh Ghanizadeh Avatar

    نرگس جون این سالمون نیست همون غزالا ست . یک ساعت نیم برای این ماهی خیلی زیاد و ماهی سفت میشه. این دوتا ماهی نهایت ۳۰ دقیقه با درجه ۱۶۰ و بدون فویل کافیه البته اگر فر شما برقی باشه در ضمن ماهی اصلا لازم نیست با چاقو چاک بدهید همون پوست ماهی باعث میشه گوشتش مثل پنبه میشه. البته با عرض معذرت شما خودتون اشپز قابلی هستید و بسیار خانواده محترمی هستید همگی. موفق باشید عزیزم

  24. mina majed Avatar

    خانم گل .نرگس بانوی دوست داشتنی و خاله خانم گل دستتون درد نکنه چقدر شما خانوادگی دوست داشتنی و دلنشین هستید .ارثیه، دوست داشتنی بودن شما ها?
    ماهی سلمون گرانترین ماهی اینجاست .یعنی اون دوتا که شما گرفتی و فکر میکنی کمه ،ما باید ربع حقوقم رو سر اون ماهی ها بدیم ? . ‌‌۴۷ تومن یعنی واسه شما که ایران هستید یعنی ارزون یا گرون ؟ ببخشید پرسیدن چون خبر ندارم .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *