آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه

آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه



سلام دوستای گلم ، حالتون چطوره ؟! امیدوارم هر جا هستید خوب و سلامت باشید. . امروزم با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم ، امیدوارم که خوشتون بیاد . آموزش آشپزی ؛ این …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #کباب #تابه #ای #بوقلمون #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام دوستای گلم ، حالتون چطوره ؟! امیدوارم هر جا هستید خوب و سلامت باشید. . امروزم با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم ، امیدوارم که خوشتون بیاد . آموزش آشپزی ؛ این …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش کباب کوبیده,آموزش کباب برگ,آموزش کباب تابه ای,آموزش کباب تابه ای جوادجوادی,آموزش کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده,کباب کوبیده,کباب تابه ای,کباب دیگی,کباب تابه ای جوادجوادی,کباب تابه ای نواب ابراهیمی,کباب بوقلمون جوادجوادی,کباب بوقلمون ذغالی,بوقلمون,بوقلمون جوادجوادی,کباب تابه ای مرغ,کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه,کباب تابه ای بوقلمون,كباب تابه اي خوشمزه,کباب تابه ای خوشمزه

32 Replies to “آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه”

  1. به نظر من این از کوبیده ی سینه ی مرغ خوشمزه تر میشه ، تجربه ی شما چیه دوستان گلم ، برام کامنت بزارید ☺️❤️

  2. یعنی امروز نشستم فقط دارم ویدیو های شما رو نگاه میکنم?? دلم آب میوفته
    حتمادرست میکنم

  3. سلام عزیزم اول روز زن وروز مادر مبارک باشد دوم از رهنماهای شما سپاسگزارم که اموزش غذا را به خانوادها اموزش مدهید من به شما افتخار میکنم اروزی سلامتی برای شما وخانوادی محترم ??????

  4. سلام همکار عزیز و محترم , ویدیو شما فوق العاده بود , لطفا شما هم از ویدیو های آشپزی من دیدن بفرمایید . سپاسگزارم .

  5. خوشا به حال شوهر عزیزتان مرتب غذاهای خوشمزه شماره میل می‌کنند من از بس آشپزی برای همسر عزیم کردم پدرم درآمده

  6. سلام خسته نباشید ممنون .ببخشید یک سوال داشتم حریره سیر همون پودر سیر .تشکر از آموزشهای خوبتون

  7. نرگس جون بی نظیر هستی غذاهای. که درست می‌کنی عالی بیشتر از همه اخلاقت را دوست میدارم خودت هستی .عزیزم اصلیتت کجا ی شمال است من متولد بندر انزلی هستم ودر کشور سوعد زندگی می‌کنم

  8. با سلام،ببخشید به نظر شما بهترین بوتیک های شیرینی فروشی تو تهران کجاها میشن؟ممنون از شما

  9. نرگس خانم هنوز منتظر ویدیوی آموزش یا توضیح در مورد خشک کردن بادنجان کوچک که معمولا شیرازی ها برای ترشی
    بعد استفاده می‌کنند لطفا از خاله محترم بپرسید یا خودتون
    توضیح بدهید. متشکرم ?مستانه

Leave a Reply to Narges Ghasemi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *