آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش و ترفند های پخت برنج مجلسی

آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش و ترفند های پخت برنج مجلسی



سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . همینطور که کلی درخواست داشتید برای آموزش صفر تا صد برنج مجلسی , تصمیم گرفتم امروز ویدیشو براتون بزارم …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #ترفند #های #پخت #برنج #مجلسی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . همینطور که کلی درخواست داشتید برای آموزش صفر تا صد برنج مجلسی , تصمیم گرفتم امروز ویدیشو براتون بزارم …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,اشپزی,اموزش,اموزش اشپزی,برنج دم پخت,برنج آبکش,آموزش پخت برنج کته,آموزش پخت برنج,آموزش پخت برنج ابکش,برنج مجلسی,ترفند های آشپزی,ترفند های آشپزی و خانه داری,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,پخت برنج,پخت برنج ایرانی,پخت برنج قهوه ای,آشپزی در طبیعت,آشپزی در جنگل,آشپزی ایرانی جدید,آموزش آشپزی در یوتیوب,آموزش برنج آبکش,آموزش برنج کته,ashpazi irani

Comments

49 responses to “آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش و ترفند های پخت برنج مجلسی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    دوستان امیدوارم از ویدیو خوشتون اومده باشه اگر غذایی مدنظرتون هست برام کامنت بزارید تا براتون درست کنم یا هر سوالی درباره ویدیو دارید کامنت بزارید تا بهتون جواب بدم ??

  2. Maryam Dadrand Avatar

    سلام ممنونم از آموزش های خوب شما
    لطفا بفرمائید وقتی برنج را خیس می کنیم مقدار ی آب جذب ان می شود حالا باید برای کته روی این برنج یک بند انگشت آب باشد؟
    یا وقتی برنج را همان موقع می شوریم و روی گاز قرار می دهیم یک بند انگشت آب باشد؟

  3. Arzw Krdtbar Avatar

    با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما بانوی مهربان

  4. shahnaz hasheim Avatar

    نرگس جان از کالیفرنیای امریکا برنامه هاتونو با همسرم میبینیم ولذت میبریم وازتجربه های شما وخاله هم استفاده میکنیم ‌آنقدر آشپزی قشنگ یاد میدی و توضیح کامل واشپزخونه قشنگ ونقلی تونو میبینم هوس میکنم بیام مهمونتون بشم??????❤️???

  5. shahnaz hasheim Avatar

    عالی عزیزم همیشه خوب??????

  6. zohreh kangarlo Avatar

    خیلی خانم وکدبانویی مرصی ازاینهمه هنروتجربه ای که دراختیارمامیذاری مهربون ??❤️??

  7. Bibi sayed Avatar

    خودت خیلی خوب یاد می دی ، ولی غذا های دخترت نه ، چند تاش را درست کردم اصلا خوب نشد موادم هدر رفت .

  8. Shima Rahmatkhah Avatar

    خاطره ت خیلی با مزه بود نرگس جون☺همه تازه عروسا از این کارا میکنن

  9. Neda /97 Avatar

    پس کته چی شد؟؟

  10. Khatereh Lundén Avatar

    بسیار عالی بود سپاس

  11. Khatereh Lundén Avatar

    سپاس فراوان از شما و برنامه عالیتان

  12. Mohadese Jamshidi Avatar

    مرسی از اموزشات واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت میکشی مرسی اموزشاتو من همرو نگاه میکنم

  13. مطهره دمیری Avatar

    سلام . برنج طارم هاشمی پس چیه؟ یعنی قاطیه ؟ ما میخریم اسمش طارم هاشمی است

  14. Ya Fatima Zahra Avatar

    Masha Allah to you, dear Narges! I have never seen any cook / chef like you and your aunt! Both of you are the best cook / chef. You know so many tricks and techniques that I have never heard from any body else.
    Masha Allah! You and your aunt are the best cooks / chefs. God bless your grandmother and mother for teaching you the best culinary skills. I love you and thank you for your great cooking videos! Your positive energy and manners are two other great elements that make your videos second to none. God bless you and your family!

  15. Nanci Baft Avatar

    خسته نباشی خواهر جونم عالی بود اموزش عزیزم ???

  16. Yasaman Avatar

    عالی بود بانو?

  17. Zari Mohammadnia Avatar

    عالی عالی بود ممنون ????❤❤⚘⚘

  18. Neda /97 Avatar

    چه قابلمه زشتی?

  19. ارین sh Avatar

    سلام وخسته نباشید حضور شما خانم نرگس بانو تشکر از اموزشهای کامل شما خیلی زحمت میکشید فایزه هستم از تبریز

  20. Masumeh Dehghani Avatar

    مرسی که اینقد خوب و کامل توضیح دادی..
    ?
    ??
    ????
    ??????
    ????????

  21. رضا محمدی Avatar

    سلام نرگس جون خیلی ممنون بابت تمام نکات ریزی که میگید.دومدل برنجو چجوری درست کنم.میخوام برنج هندی وبرنج ایرانی دانه درشتو باهم مخلوط کنم وبپزم برای مهمون.لطفا بهم اموزش بده

  22. easa azadeh Avatar

    الحق و النصاف استادی. خوشم می اد فقط خودتی راحت و ریلکس و البته صادق و مهربون و با قلبی بسیار رئوف. متاسفانه تو‌اروپا برنج ایرونی خوب پیدا نمیشه. من فقط از برنج امریکایی استفاده می کنم. یک خواهش دارم میشه یک برنامه غذایی هفت روزه متنوع با سلیقه ایرونی پیشنهاد بدین. ممنون از سرکار نرگس خانم و دکتر عزیزتان.

  23. simin sheykhi Avatar

    ببخشید یه سوال داشتم گفتید زیرش متوسط باشه بعدش که دم کشید زیرش رو کم کنیم. از کجا بدونیم کی دم کشیده ؟ چون گفتید اگه در قابلمه رو برداریم دم برنج میره.

  24. kah kah Avatar

    tashakor ,az zahmat,khaili chazal khub yad guereftam.
    agar ,momkeneh. coufteh tabrizi ro ham doros konid ,mamnoun misham

  25. Forozan Taleghani Avatar

    بسیار بسیار عالی بود ویدیوی زیباتون

  26. Forozan Taleghani Avatar

    من غیر از اینکه از آشپزی تون خوشم میاد ، ولی اخلاق مهربان و ساده شما بیشتر منو جذب میکنه

  27. Amar Bar Avatar

    I love watching your happy face

  28. Zahra Mehrabadi Avatar

    ممنون عزیزم عالی بود از توضیحاتتون ???❤️❤️????

  29. نرگس رحیمی Avatar

    نرگس خانم خیلی دوستتان دارم
    من اسمم نرگس هست از شیراز هستم
    خودم هم مهارت آشپزی دارم اما واقعا کلیپ های شما را عاشقم و انرژی میگیرم
    لطفا اسم من هم بیاورید

  30. Bahar Rahimi Avatar

    میشه اموزش ته دیگ ها را هم بذارین؟

  31. Bahar Rahimi Avatar

    سلام خیلی ممنون عالی بود

  32. Yedooneh Azizi Avatar

    سلام عزیزم میشه لطف کنید مرغ ترش شمالی هم آموزش بدید???

  33. Fateme Dehghani Avatar

    بیست بیستی عزیزم

  34. Bahar Bahari Avatar

    وای ماشالله شما چقدر خواستنی و ناز هستین

  35. lol12 lol12 Avatar

    خانم کد بانو وهنرمند پخت عدس پلو قاجاری تا حالا نخورده بودم عالی بود

  36. Sahar Kh.m Avatar

    من آشپزیتون خیلی دوست دارم و همچنین خودتون❤

  37. fatemeh Fathiyan Avatar

    مرسی عزیزم عالی

  38. pari porm Avatar

    سلام نرگس جون ان شاالله سلامت باشید .من شمالیم خودمون برنج میکاریم ..کرونا تموم شد حتما بیا شمال ..گیسوم

  39. city-off a brand new look Avatar

    سلام عزیزم نگفتید ازدواج کردید و چند فرزند دارید و چند نفر در خانواده هستید ؟ ممنون میشویم اگر کامل بگوید.

  40. Azita Star Avatar

    خیلی جالب هست شما از خانواده قاجارید ؟چون معلومه خیلی علاقه به ان دوران دارید.

  41. نوشين نوشين Avatar

    فکر میکنم بعد از جواد رضوی شما جزو نفر دوم از نظر کیفیت اموزش
    فیلم برداری
    خوش برخورد بودن
    عالی عالی
    من خیلی لذت میبرم

  42. N. Sh. Avatar

    خیلی لحن حرف زدنتون آرام و روان هست. من اصلِ آشپزی رو فراموش میکنم، انگار یه نفر داره قصه تعریف میکنه.

  43. kk jp Avatar

    چرا پس به نظر میرسه لحجه ترکی دارید؟

  44. zahra pakrad Avatar

    سلام من قلیه ماهی رو ترجیح میدم با چلو??

  45. Kaneez R Nazari Avatar

    خانم قاسمی عزیز اگر امکان داره لطفا طریق پخت سیرابی را به روش خودتون آموزش بدید چون شوهرم ۳۰ سال پیش وقتی بچه بوده داخل ایران خورده الان همیشه یاد میکنه ولی من به طریقه خودم پخته میکنم میگه اون طریق نیست.تشکر

  46. Kaneez R Nazari Avatar

    سلام خانم قاسمی عزیز تازه به کانال شما پیوستم عالی بود آموزشتون از هرات افغانستان هستم. موفق و کامیاب باشید.

  47. Mahdokht Ziaie Avatar

    عالی توضییح میدید و خانم مهربان و گلی هستید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *