آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ

آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ



سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه آش رشته برای ۸ تا ۱۰ نفر نخود،لوبیا قرمز و چیتی از هر کدام یک استکان عدس دو استکان رشته آش یک بسته ادویه و نمک …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #آش #رشته #خوشمزه #به #سبک #مادربزرگ

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه آش رشته برای ۸ تا ۱۰ نفر نخود،لوبیا قرمز و چیتی از هر کدام یک استکان عدس دو استکان رشته آش یک بسته ادویه و نمک …

آشپزی با نرگس,آموزش,آشپزی,آشپزی افغانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی ایرانی,آموزش آش رشته,مادربزرگ,آش رشته,آش جو,آش انار,آش انار شیرازی,خوشمزه,خوشمزه ترین غذاهای دنیا,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,آموزش آش شله قلمکار,آموزش آش سبزی شیرازی,آشپزی در طبیعت,آشپزی در جنگل,آموزش آشپزی در یوتیوب,ashpazi irani,ashpazi afghani,ashpazi,آموزش غذای رژیمی,آموزش غذای ایرانی,amozesh ashpazi,madarbozorg

Comments

26 responses to “آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    شما آشی رو بیشتر دوست دارید دوستان؟؟ آش رشته بیشتر دوست دارید یا آش جو؟؟ یا آش دیگه ای ؟؟ لطفا برام کامنت بزارید تا اگر تونستم براتون‌درست کنم ❤️

  2. behieh jailani Avatar

    مرسی من با دستور شما این اش را پخدم فقط به جای تره ما اینجا تره نداریم ولی ساقه پیاز چه ریختم امیدوارم خوب بشه چون هنوز داره میپزه و دستتون درد نکنه

  3. Elsa Nasr Avatar

    ای لاویوو داری به به

  4. (the master) 《Bera》 Avatar

    سلام نرگس جون عالی بود همه نکات رو درست گفتی ???????????

  5. Shirin Anousheh Avatar

    سلام …چطوری آش شما لعاب دار شد؟ ما آرد هم با آب قاطی میکنیم و داخل آش میریزیم که لعاب دار بشه

  6. مهربان مرادی Avatar

    متشکرم ، سربلند باشید .

  7. farideh Aramesh Avatar

    بيش از حد زردچوبه استفاده كرديد

  8. Ali Mordvand Avatar

    سلام عالی بود ممنون خیلی زیبایی

  9. Meli Gery Avatar

    ممنون‌چند‌روزیه که بارندگی در استیت ما شروع شده و فردا تصمیم گرفتم اش رشته درست کنم متشکر از تاکید نکات ریز عزیزم ?????البته من ابتدا گوشت ابگوشتی بار می زارم و بعد مرحله به مرحله کار رو شروع می کنم شما هم امتحان کنید با گوشت ابگوشتی چون چربی و قلم داره واقعا خوشمزه می شه ???

  10. Sony La Class Avatar

    ماهاذه لغة

  11. Nahid Ghanbarpour Avatar

    سلام عزیزم خیلی ممنون که باحوصله توضیح میدین

  12. malihe sulimani Avatar

    نرگس خانم اگر جدیدا اش رشته درست کردین برای منم بفرستین ?خارج از کشور رشته زیاد گیر نمیاد

  13. فاطمه خانم Avatar

    من تو میزان آب مشکل دارم ، چقدر آب بریزیم که نه خام بشه نه له ؟!

  14. متین حسینی Avatar

    سلام میگم سبزی رو تفت نمیدید اصلا

  15. Ftm prndvr Avatar

    نوشش جااان???

  16. Hania Moradi Avatar

    سلام من خارج از کشور هستم آیا همین آش فقط با اسفناج درست میشه؟یعنی میتونم تنها با یک سبزی درست کنم؟

  17. Maryam Roz Avatar

    با تشکر از شما

  18. Rozik Shahbazian Avatar

    خانم خوشگل و‌عزیز ممنون از تدریس غذاهای خوشمزه که به
    ما یاد می دهید از شما سوالی دارم بعد از اضافه کردن رشته
    حدودا چه مدت باید بپزه ممنون و سپاسگزار می شوم اگر
    جواب دهید .
    خسته نباشید خدا پشت و پناه شما و خانواده .مرسی و
    خدا حافظ ????

  19. tik tok video Avatar

    بفرست برای منم آدرس بدم ?

  20. Yesna Hamnava Avatar

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  21. Leila Jamali Avatar

    سللم خانمی
    رشته چند دقیقه بجوشه؟

  22. Mohammadjavad Akbari Avatar

    دست پنجولت درد نکنه ولی همهمزه آش تره هست که متاسفانه تره اینجا نیست تو اتریش

  23. גלית חכימי Avatar

    خیلی ممنون از خوراکهای گه یاد میرهی من ایرانی هسته که ۴۰ سال پیش به اسراییل امدم وبااینکه خوراک ایرانی میپزم اما خیلی چیزها از شما یاد میگیرم
    خیلی متشکرم❤

Leave a Reply to גלית חכימי Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *