آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی

آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی



سلام دوستان عزیزم ممنون از کامنتهای پر انرژی شما . برای سوپ جو رستورانی:برای شش نفر دو لیوان جو درسته سه عدد هویج متوسط رب گوجه یک ق غ آرد یک ق غ نمک، …

#آموزش #آشپزی #آموزش #مدل #سوپ #معروف #سوپ #شیر #سوپ #جو #رستورانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان عزیزم ممنون از کامنتهای پر انرژی شما . برای سوپ جو رستورانی:برای شش نفر دو لیوان جو درسته سه عدد هویج متوسط رب گوجه یک ق غ آرد یک ق غ نمک، …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی رستورانی,آموزش سوپ جو,آموزش سوپ مرغ,آموزش سوپ شیر و قارچ,آموزش سوپ شیر,آموزش سوپ جو رستورانی,سوپ,سوپ جو,سوپ مرغ,سوپ رشته,سوپ رژیمی,سوپ رستورانی,سوپ رستورانی خوشمزه,آشپزی سوپ,آشپزی ایرانی سوپ خامه ای,سوپ ایرانی,سوپ ایرانی خوشمزه,سوپ ایرانی ساده,سوپ برای سرماخوردگی,آشپزی در خانه,آشپزی خانگی,آشپزی حرفه ای

Comments

40 responses to “آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    دوستان عزیزم خیلی ممنون که وقت میزارید و ویدیوهامو نگاه میکنید خوشحال میشم اگر نظراتتونو برام کامنت بزارید ☺️ یا اگر سوالی دارید کامنت بزارید حتما بهتون جواب میدم ?❤️

  2. Mom Amom Avatar

    منم طرفدارتونم و خیلی دوستتون دارم لطفا همیشه باشین ?

  3. Zainab Amini Avatar

    اگه خامه نریزیم چطوره

  4. Neesa Nishy Avatar

    You are amazing I love your show and your determination to convince Iranian to cook fresh food instead of eating processed crap I wish you would come and do something like this in England .take care and good luck my darling ❤️??

  5. Parevash Moosavi Avatar

    I am going to make it for my daughter ,she loves barley soup. Thanks you for sharing your recipes.

  6. Halime Raeisi Avatar

    سلام
    جو درسته یا نیم کوب هست ؟

  7. Mob techno Avatar

    سلام
    خسته
    نباشیدولی
    زیادازکره
    استفاده
    میکنید

  8. Maryam Goli Avatar

    سلام نرگس جون
    مررررسی که خیلی مهربونی
    مریم از مشهد??

  9. Samereh Hasas Avatar

    خانم گل میشه به جای آرد نشاسته استفاده کنیم؟؟

  10. Samereh Hasas Avatar

    دست گلتون درد نکنه خانم .این سوپ سفید رو هرکار میکنم خوب نمیشه این بار با دقت درست کنم عین شما ایشالله خوب بشه

  11. Anam Moses Avatar

    دستون درد نكنه خيلي با سليقه ??

  12. f.n Avatar

    رب خانگی رو میشه آموزش بدید

  13. Katayoun Ahoo Avatar

    besyar ziba va honarmandane azizam..mamnon..

  14. سمیرا قادری Avatar

    ممنون نرگس جان

  15. Manijeh Moosavi Avatar

    نرگس خانوم من درسوپ سفید بجای شیر دوغ میریزم شیر سوپ را شیرین میکند دوغ ترش وخوش مزه میکند اگه دوست داشتی امتحان کن خیلی خانوم هستی دوستد دارم داستان خیلی خوب تعریف میکنی منتظر هستم خدانگهدار

  16. DiDi  flawrz  ? Avatar

    به به بسیار هم عالی دستتون درد نکنه خسته نباشی سپاس از وقتی که میزارید??????☘⚘

  17. Mohadese Jamshidi Avatar

    خیلی دوستت دارم مرسی از اموزشات مهربون و دوس داشتنی منم تازه عروسم اموزشات خیلی به دردم،میخوره ممنونم از زحماتت

  18. Es Salehi Avatar

    احسنت دستون درد نکنه عالی بود حتما خوشمزه هم هست ممنون از غداهای متنوعتون

  19. Robabe Sarxosh Avatar

    عالیه مثل همیشه?

  20. mehmet kazım çakmak Avatar

    یوتیوب به اسم همسرم من اسمم نرمین هست

  21. mehmet kazım çakmak Avatar

    سلام من از ترکیه اسمس میدم میشه آموزش هویج پلو روبدید

  22. mehmet kazım çakmak Avatar

    مرسی از دست پخت قشنگتون

  23. Pardis Mohamad Avatar

    دستت درد نکنه

  24. tahereh ashaari Avatar

    سلام نرگس خانم عزیزم مرسی از بابت آموزش های خوب و مفیدتان که بی دریغ در اختیار ما می گذارید. خداوند یار و نگهدارتان باشد. میشه خواهش کنم طرز تهیه پیتزای بدون فر را یاد بدهید. سپاسگزارم. بهترین ها را براتون آرزو می کنم.

  25. marziye ebrahimzadeh Avatar

    لطفا آموزش رب خونگی هم بزارید

  26. marziye ebrahimzadeh Avatar

    خیلی خوب بود

  27. فرانک آزادی Avatar

    سلام عزیزم ممنون از صمیمتی که حین آموزش داری وانرژی مثبتت آموزش غذاتونم عالیه

  28. Masumeh Dehghani Avatar

    عالی عالی عالی
    ?
    ??
    ????
    ??????
    ????????

  29. Amena Assadi Avatar

    چی عالی مرغ بو ضوغ میده باید مرغ را با پیاز وسیر واب بخوشانی تا هفت هشت دقیقه بعد

  30. رضا محمدی Avatar

    سلام مثل همیشه عالی بود.من سوپ شیر که درست میکنم سعی میکنم که همه مواد یه اندازه خرد بشه.قارچ رو هم به اندازه هویج خرد میکنم وشوپ جو رستورانی روهم کمی بیشتر بهش رب میزنم که خوش رنگ تر بشه.البته اشپزی سلیقه ایه.وکارشما هم عالی.ممنون

  31. Roya Rezaei Avatar

    زمان پخت جو در قابلمه باز باشد؟

  32. Roya Rezaei Avatar

    مثل هميشه عالي????

  33. Mina Abedzadeh Avatar

    ممنون ازتون??♥️
    من هم شمارو هم خالتونو خیلی دوست دارممممم????
    خالتون خیلی چهره مهربون و شیرینی داره درست مثل شما?

  34. مریم رمضانی Avatar

    سلام مثل همیشه عالی وخوب بود .برا سوپا جو پوست کنده استفاده کردین؟

  35. Setareh Islami Avatar

    تشکر میکنم عالی بود عزیزم طاعات و عبادات قبول

  36. Gloria Sajedi Avatar

    واقعا چه با سلیقه وبسیار با تجربه ورسپی ‌های خوب وبدرد بخور من با اینکه مسن هستم ‌خانواده ودوستا نم میگن غذاهام خوشمزه است خیلی نکته های خوب از شما که ازنظر سنی دختر من هستید یاد گرفتم انشااله که سالم وتندرست باشید ‌همیشه بتوانیم از تجربه های شما استفاده کنیم??♥️?

  37. علی دلاور Avatar

    سلام بسیار عالی متشکرم

Leave a Reply to Masumeh Dehghani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *