آموزش آشپزی ؛ آموزش لوبیا پلو خوشمزه همراه با گوشت تیکه ای

آموزش آشپزی ؛ آموزش لوبیا پلو خوشمزه همراه با گوشت تیکه ای



سلام دوستان با محبت خودم❤️ مواد لازم لوبیا پلو : گوشت تکه ای گوسفند : ۴۰۰ گرم لوبیا : ۷۰۰ گرم برنج : ۵ پیمانه رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غ ادویه ی مخلوط: ۲ قاشق غ …

#آموزش #آشپزی #آموزش #لوبیا #پلو #خوشمزه #همراه #با #گوشت #تیکه #ای

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان با محبت خودم❤️ مواد لازم لوبیا پلو : گوشت تکه ای گوسفند : ۴۰۰ گرم لوبیا : ۷۰۰ گرم برنج : ۵ پیمانه رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غ ادویه ی مخلوط: ۲ قاشق غ …

آشپزی با نرگس,آموزش,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو,غذای ایرانی,آموزش لوبیا پلو,آموزش پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو بدون گوشت,لوبیا پلو با گوشت تکه ای,لوبیا پلو نواب ابراهیمی,لوبیا پلو خانم گلاور,خوشمزه ترین غذاهای دنیا,خوشمزه ترین غذا,لوبيا پلو خوشمزه,لوبیا پلو با گوشت,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو با مرغ,آموزش آشپزی ساده,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آشپزی خانه گی,پلو مرغ,آموزش پلو

Comments

47 responses to “آموزش آشپزی ؛ آموزش لوبیا پلو خوشمزه همراه با گوشت تیکه ای”

  1. deniz Kabiri Avatar

    سلام نرگس جون خداقوت عزیزم خیلی خوش برخوردو مهربونی انشالله همیشه موفق باشی میشه ازت درخواست کنم ادویه مخلوط با اندازهاشو برام بذاری و حریره فلفلو و زنجبیلو ممنونم ازت

  2. Ashraf Partho Avatar

    درود برشما عالی بود????

  3. Arash Avara19 Avatar

    شماشکست نفسی کردین وگرنه یه پا سراشپزین ماشاللله همه فن حریفین..البته من اشپزی نمیکنم ولی نکته های اشپزی و یتداشت میکنم که ۹۰درصو بلد نبودیم مرسی

  4. Qasim Rahimi Avatar

    افرین خیلی قشنگ وعالی توضیح داد موفق باشد

  5. Mohammad Behboudi Avatar

    خوب پس یه باره میگفتین تا مامن جون بیاد عذا رو درست کنه!

  6. Mostafa Mohammadi Avatar

    چقدر روسری تون بهتون میاد ،?

  7. Freda Avatar

    dasteh Shoma dared nakoneh yum yummy

  8. Freda Avatar

    Bahhhhh bahhhhhh Mashallah ????

  9. MEHRNOOSH PILTAN Avatar

    خوبه ..فقط ما به کنجد حساسیت داریم

  10. Kuki Kukul Avatar

    خيلى ممنون خانمى???

  11. Astareh Astareh Avatar

    کد بانو
    با سپاس از شما
    ?????????????????????

  12. toobawar nakon Avatar

    وقت غذا یاد دادن نیست در مملکتی که بیش از شصت درصد مردمش زیر فقر هستند وقت غذا یاد دادن نیست وقت ازاد کردن ایران از دست ستمگران اسلامی میباشد مملکتی را که سال پنجاه و هفت به اخوند دجال تقدیم کردید پس بگیریید البته اگر وطن پرست باشید ونه حسین پرست.

  13. Esmat Mokhtari Avatar

    سلام عزیزم خیلی صبح‌صبحتها تون به دلی می شینه برنامه خورشت گرفت را دیدم به نظر من این روش کامل میکنه خورشتونو یک نوکته که وقتی سبزی وکرفسسرخ میکنید در دو مرحله یکمی اب بریزید و بگذارید یکمی بیشتر تفت بخوره سبزی جا می افتد بعد هم که پخت یک قاشق غذاخوری ارد گندم با یک سوم لیوان آب سرد حل کنید و یک سوم لیوان با آب غوره مخلوط کنید و آرام آرام از کارخونه وارد کنید وهم زمان بهم بزنید تا مخلوط خوش کرفس بشه خیلی غلظ و عالی میشه ابکی نیست خورشت این دو روش را امتحان کنید عالی میشه

  14. Amin Milan Avatar

    سلام نرگس خانم دستت دردنکنه گلم با عرض معذرت من آموزش ادویه ی مخلوط میخواستم

  15. Zahra Bahmanyar Avatar

    سلام نرگس جونم من چند روزی با شما اشنا شدم خیلی عالی هستین و دیدن شما من رو از تمام نا ارامیهای زندگی دور میکنه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️راستی نرگس جون باید توجه کنیم که سر پلاستیکی این لیسک ها مناسب برای حرارت دیدن باشن و گر نه بهداشت غذایی نداره??????????

  16. Behtari Jokar Avatar

    زعفرون با چی درست کردی نرگس جان?♥️

  17. Sara amiri Avatar

    منظور شما از یک سیر چیه

  18. مهران ت Avatar

    سلام.چقدر عالیست که در غذاها از زعفران وادویه جات استفاده می کنید.

  19. Roghiye Bastan Avatar

    سلام نرگس جون چقدر خوش رو وخوش صحبت هستی خیلی به دل میشینی از لوبیا پلو ممنونم ??????????????????????

  20. Pardis Mohamad Avatar

    دستت درد نکنه لوبیا پلوت من و کشت اما رب داره یا نه چون ندیدم واسه اون بشقابها کار خوبی کردید یادگار مادربزرگ جلو چشم باشه

  21. Jacklin Sarkissian Avatar

    خیلی عالی و خوشمزه . بعد از ۴۵ سال آشپزی هنوز از شما چیزهایی را یاد می گیرم که قبلا نمی دانستم . از لطفتان متشکرم و برایتان آرزوی سلامتی می‌کنم .

  22. Negbakhat Hussaini Avatar

    عالی بود خانم نرگس

  23. Ali Reza Mahdavifard Avatar

    دستتون درد نکنه و سلامت باشین

  24. Maryam Mirsiafi Avatar

    سلام نرگس خانم اميدوارم حالتون خوب باشه شما عالی توضیح میدین ممنون از شما دوستون دارم موفق باشین

  25. اهـــــــورا Avatar

    خیییلی عـــــالی

  26. Maghor Gham Avatar

    سلام بسیار زیبا و چیدمان قشنگ . درود بر مادر گرامیتان و خودتان . سینا ۳۳ سنندج

  27. Sohila Assadi Avatar

    نرگس جون شما خیلی بامزه هم حرف می‌زنید و خیلی شیرین هستید لبتان خندان و سلامتوباشید?❤️?

  28. easa azadeh Avatar

    چه قوری خوشگلی. چه با سلیقه
    زعفرون با آب گرم دم دادن چطوره ؟

  29. Pegi Pir Avatar

    میشه برنج کته کنیم ؟؟؟

  30. Arash Avatar

    3:33 زعفران را با ریشه چی آسیاب میکنید؟

  31. A Fara Avatar

    Salam BAH BAH Mersy

  32. Azar Zolfaghari Avatar

    دارچین در لوبیا پلو جز ادویه
    ضروری است ،،،،

  33. Ab Hdr Avatar

    سلام من زهرا هستم از آمریکا تازها از کانال شما آشناها شدم . شماه خیلی مهربان هستید و از توضیح دادن رسپی شماه لذت میبرم.

  34. Nurieh Mousavi Avatar

    سلام حال شما خوبه من واقعا آشپزی شمارو و خود شمارو خیییییییلی دوستتون دارم بسیار خانم مهربان و تمیز هستین من در المان هستم و همیشه ویدیوی شمارو تماشا میکنم ?

  35. Mehdi Pourhosseini Avatar

    خیلی. خوب. وعالی. با. انرژی. توضیح. مدهید. برقرار. باشید. میشه. ادویه. که. در. همه. غذا. استفاده. مکنید. در. یکی. از. برنامه. هاتون. بگید

  36. Mandana Mirshekari Avatar

    سلام بانوی ایرانی با سلیقه خیلی اموزش لوبیا پلو عالی بود و دستور ادویه خانگی خیلی توضیحاتتون عالیه واقعا انگار یک خواهر یا یکدوست قدیمی هستید موفق و موید باشید بشقابهای تزینی قدیمی خیلی خوبند ایده اش ??????

  37. Shahrzad Am Avatar

    سلام…چه قدر خوب و عالی اموزش میدید .ممنونم???

  38. Nilo Malakouti Avatar

    دستتون درد نکنه ما مایع لوبیا پلودر یک ساعت اخر پخت گوشت لوبیا سرخ شده اضاف میکنیم تا لوبیا هم نرم تر بشه مخصوصا لوبیا فصل تابستان ک کمی سفتر هست .
    واینکه گفتین از لیسک استفاده میکنید
    من چندین ساله از لیسک به جای کفگیر و قاشق تفلون و چوبی استفاده میکنم واقعا محشره خیییییلی عالیه

  39. Hadis Heidari Avatar

    سلام .لذت میبرم از این همه انرژی واین که اینقدر قشنگ صحبت میکنید.فقط می خواستم بدونم ک از این ادویه ای ک گفتین واسه همه خورشت ها هم استفاده میکنین

  40. زینب نوری Avatar

    واقعا به نکات جالبی اشاره میکنید ممنون

  41. Zohreh Azarmi Avatar

    سلام شماماشالاه هم خوشکلید و خوب آشپزی یاد می‌دیدی و من با اینکه آشپزی بلدم ولی خیلی چیز ا شمایاد گرفتم انشالا همیشه موفق باشید. ?????

  42. 0606sunrise Avatar

    سلام میشه آموزش حلیم بادمجان هم بذارید

  43. Masoumeh Tajadod Avatar

    سلام نرگس جان خسته نباشی کنجد ته دیگ نمیسوزه

  44. Bahare Bakhtiari Avatar

    چه تجربه‌های خوبی مرسی ??⚘❤

  45. Tahereh Fakour Avatar

    Oh, you've Silicone Spatula. You're sweet beside great taste and ideas. Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *