آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی

آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی



سلام دوستای عزیز و گلم ❤️ امیدوارم هرجا هستید تنتون سلامت و دلتون پر از شادی باشه . امشب با یه ویدیو دیگه اومدم ، امیدوارم که خوشتون بیاد ☺️ . آموزش آشپزی …

#آموزش #آشپزی #آموزش #قیمه #باقالی #پلو #در #یک #صبح #برفی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستای عزیز و گلم ❤️ امیدوارم هرجا هستید تنتون سلامت و دلتون پر از شادی باشه . امشب با یه ویدیو دیگه اومدم ، امیدوارم که خوشتون بیاد ☺️ . آموزش آشپزی …

آشپزی با نرگس,آموزش,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی افغانی,آشپزی در طبیعت,آموزش قیمه,قیمه بادمجان,قیمه,باقالی پلو,باقالی پلو با ماهیچه,آموزش باقالی پلو,آموزش باقالی پلو با ماهیچه جوادجوادی,صبح برفی,صبح برفیتون بخیر,برفی,آموزش آشپزی در یوتیوب,آشپزی باقالی پلو با ماهیچه,باقالی پلو با,باقالی پلو با گوشت,باقالی پلو با مرغ,آموزش غذای ایرانی,آموزش غذای رژیمی,آموزش قیمه نذری,آشپزی قیمه,آشپزی جواد جوادی قیمه

48 Replies to “آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی”

  1. عزیزان دلم از اونجایی که ولاگ رو خیلی دوست داشتید گفتم چند تا اتفاق جالب این دو روزم رو براتون فیلم بگیرم و در کنارش نکته های قیمه و باقالی پلو با گوشت ?

    درباره ی اون مکرومه بافی ،اگر خواستید اموزشش رو کامل بزارم .

  2. نرگس جان برف از پشت شیشه خیلی قشنگ ولی من در آمریکا هستم برف سنگین میاد ودمای ۲۰ درجه همسرم یک شب با ماشین ندید رفت روی جدول خدا رحم کرد اتفاقی نیوفتاد برای شما آرزوی بهترینها دارم خیلی خانوم هستی خدانگهدار ت

  3. مگه ابگوشته اینهمه اب و لوبیا سفید؟!این چجور چلو گوشتیه؟؟!! کلا اشپزیتون عجیبه هم شما هم خاله تون? درکتون نمیکنم?

  4. سلام ممنون از تهیه این طور برنامه برنامه آشپزی زیاده ولی کار شما بسیار مورید علاقه من است به خاطر بغیر از آموزش یا طرزتهیه غذاهای رنگارنگ نوع فیلم برداری شما بهتر است آدم احساس میکنه در آن محیط است من هروقت برنامه نگاه میکنم وقتی برنامه تمام میشه فکر میکنم داخل برنامه بودم حالا بیام بیرون ??

  5. نرگس جون سلااام .. همه ی ویدیوهاتون عالللی .وکلی انرژی میگیرم ممنون بابت اموزش های خوبتون و ولاگ های عالی تون..مرررسی♥️♥️♥️????

  6. سلام نرگس خانم شما خیلی مهربون وخوش سلیقه اید دستون درد نکنه بابت هوای خوبی که داشتید وبه ما نشون دادید ممنونم دلمون باز شد

  7. با سپاس از نرگس خواهری دو تا آموزش مفید مثل همیشه با صفا عزیزم من تو خورش قیمه گلاب میریزم آن هم خوشمزه می‌شود دست گلت درد نکند نوش جان?????????????????????????????

  8. خانم قاسمى ارجمند سپاس براى نكات آشپزى خوبى كه براى ما توضيح دادين.
    دانها هـل براى پخت لپه بايد درُسته و كامل باشه يا اينكه يه كوچولو بايد آن را با گوشت كوب فشار داد كه طعم آن در بياد؟………
    بعد آب لپه را دور بريزيم عطر دانه هـل هم از بين ميره؟……… آيا اينطور نيست؟…
    دست مادر هم درد نكنه.
    شنيدم مرٌدمان شهر كاشان هم يك سرى غذا هـاى خوبى دارن؟… شايد اين ايده بد نباشه و چنانچه مايل براى پختن براى خانواده هستين به ما هم غذاهـاى كاشانى را آموزش بدين.
    پيروز باشيم مثل هميشه ??????????

  9. شما واقعا كه يك خانم باسليقه هستين من از افغانستان هستم و هميشه شما را دنبال ميكنم ميشه بگيد چند ساعت گوشتتون پخته شد چون داخل زود پز نبود

Leave a Reply to shahira shadab Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *