آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی

آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی



سلام دوستای عزیز و گلم ❤️ امیدوارم هرجا هستید تنتون سلامت و دلتون پر از شادی باشه . امشب با یه ویدیو دیگه اومدم ، امیدوارم که خوشتون بیاد ☺️ . آموزش آشپزی …

#آموزش #آشپزی #آموزش #قیمه #باقالی #پلو #در #یک #صبح #برفی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستای عزیز و گلم ❤️ امیدوارم هرجا هستید تنتون سلامت و دلتون پر از شادی باشه . امشب با یه ویدیو دیگه اومدم ، امیدوارم که خوشتون بیاد ☺️ . آموزش آشپزی …

آشپزی با نرگس,آموزش,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آشپزی افغانی,آشپزی در طبیعت,آموزش قیمه,قیمه بادمجان,قیمه,باقالی پلو,باقالی پلو با ماهیچه,آموزش باقالی پلو,آموزش باقالی پلو با ماهیچه جوادجوادی,صبح برفی,صبح برفیتون بخیر,برفی,آموزش آشپزی در یوتیوب,آشپزی باقالی پلو با ماهیچه,باقالی پلو با,باقالی پلو با گوشت,باقالی پلو با مرغ,آموزش غذای ایرانی,آموزش غذای رژیمی,آموزش قیمه نذری,آشپزی قیمه,آشپزی جواد جوادی قیمه

Comments

48 responses to “آموزش آشپزی ؛ آموزش قیمه و باقالی پلو در یک صبح برفی”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    عزیزان دلم از اونجایی که ولاگ رو خیلی دوست داشتید گفتم چند تا اتفاق جالب این دو روزم رو براتون فیلم بگیرم و در کنارش نکته های قیمه و باقالی پلو با گوشت ?

    درباره ی اون مکرومه بافی ،اگر خواستید اموزشش رو کامل بزارم .

  2. hossein khosravi Avatar

    Bah bah delam kheyli tang shode vase iran va ghazahaye irani.

  3. eli nazijoon Avatar

    سلام عزیزم کدوم منطقه هستید ؟

  4. Jaleh Khameneh Avatar

    نرگس خانم کارتون عالیه ،هرروز آشپزیتون رو میبینم وخیلی چیزها یادمیگیرم موفق باشید

  5. فاطمه موسوی Avatar

    میشه لینکگروه تلگرامتون رو بدین بانوی نمونه

  6. Manijeh Moosavi Avatar

    نرگس جان برف از پشت شیشه خیلی قشنگ ولی من در آمریکا هستم برف سنگین میاد ودمای ۲۰ درجه همسرم یک شب با ماشین ندید رفت روی جدول خدا رحم کرد اتفاقی نیوفتاد برای شما آرزوی بهترینها دارم خیلی خانوم هستی خدانگهدار ت

  7. Mohamad Torabizadeh Avatar

    بسیار عالی وباسلیقه

  8. Khatereh Lundén Avatar

    سپاس فراوان از شما و برنامه عالیتان خسته نباشید

  9. Sima Mohebi Avatar

    Mer30 ke hastin ??????

  10. Neda /97 Avatar

    مگه ابگوشته اینهمه اب و لوبیا سفید؟!این چجور چلو گوشتیه؟؟!! کلا اشپزیتون عجیبه هم شما هم خاله تون? درکتون نمیکنم?

  11. AZAM ZAREI Avatar

    Salam Narges jon mamnon az shoma lotfan adviyee kee estefadee mishee va adviyee makhlotro benevisid mersii azizam man Azam hastam az Los Anjeles

  12. علی دلاور Avatar

    سلام عزیزی بسیار عالی بود اما باقلی پلو را بیشتر توضیح می دادید بهتر بود

  13. Abdul Ahad Avatar

    سلام ممنون از تهیه این طور برنامه برنامه آشپزی زیاده ولی کار شما بسیار مورید علاقه من است به خاطر بغیر از آموزش یا طرزتهیه غذاهای رنگارنگ نوع فیلم برداری شما بهتر است آدم احساس میکنه در آن محیط است من هروقت برنامه نگاه میکنم وقتی برنامه تمام میشه فکر میکنم داخل برنامه بودم حالا بیام بیرون ??

  14. Shahrzad Am Avatar

    نرگس جون سلااام .. همه ی ویدیوهاتون عالللی .وکلی انرژی میگیرم ممنون بابت اموزش های خوبتون و ولاگ های عالی تون..مرررسی♥️♥️♥️????

  15. Es Salehi Avatar

    سلام نرگس خانم شما خیلی مهربون وخوش سلیقه اید دستون درد نکنه بابت هوای خوبی که داشتید وبه ما نشون دادید ممنونم دلمون باز شد

  16. Forozan Taleghani Avatar

    وای چقدر غذاتون محشره

  17. Forozan Taleghani Avatar

    من ویدیوی شما رو همیشه ندیده لایک میکنم. چون خیلی خودمونی و راحت حرف میزنید .

  18. Helaleh Abbin Avatar

    Khanome kheili mehrabon❤️

  19. BLESSED Being Avatar

    mahshariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, love you.

  20. Mina Danande Avatar

    سلام عزیزم نرگس جون میشه بگی اون فلفل شمالی که ریختی توغذاچجوری درشت میشه

  21. ياسمين ياوري Avatar

    من ١٣ ساله بارش برف رو نديدم دلم سوخت برف باريدن شما رو ديدم ولى دست شما درد نكنه كار خوبي كردى برف رو نشون داديد

  22. Moon Market Avatar

    به‌به دلم خواست

  23. Ben Haj Avatar

    آشپزی بهترین شغل دنیاست اگر علاقه داشته باشی

  24. kk jp Avatar

    مکرومه بافی رو هم لطفا بزارید

  25. kk jp Avatar

    لپه رو جدا بپزیم لعاب قیمه کم نمیشه؟

  26. kk jp Avatar

    چه لحجه شیرینی دارید

  27. Sara far Avatar

    I love your accent.

  28. Mina Mansouri Avatar

    با سپاس از نرگس خواهری دو تا آموزش مفید مثل همیشه با صفا عزیزم من تو خورش قیمه گلاب میریزم آن هم خوشمزه می‌شود دست گلت درد نکند نوش جان?????????????????????????????

  29. طاهر اکبری Avatar

    سلام محترمه شبت بخیر خیلی خوبی

  30. Ashpazkhane Atiya Rezaie Avatar

    تشکرعزیزم خیلی عالی بود

  31. city-off a brand new look Avatar

    خیلی زیبا مثل خودت دختر عزیزم ☃️☃️???

  32. Mehri Messteri Avatar

    نوووووووش جاااااااان خيلي گلي خانومي ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  33. Saeed A1234 Avatar

    سلام عالی عالی مرسی قربان شما روحمون پرواز کرد

  34. Sudi Khosravi Avatar

    خانم قاسمى ارجمند سپاس براى نكات آشپزى خوبى كه براى ما توضيح دادين.
    دانها هـل براى پخت لپه بايد درُسته و كامل باشه يا اينكه يه كوچولو بايد آن را با گوشت كوب فشار داد كه طعم آن در بياد؟………
    بعد آب لپه را دور بريزيم عطر دانه هـل هم از بين ميره؟……… آيا اينطور نيست؟…
    دست مادر هم درد نكنه.
    شنيدم مرٌدمان شهر كاشان هم يك سرى غذا هـاى خوبى دارن؟… شايد اين ايده بد نباشه و چنانچه مايل براى پختن براى خانواده هستين به ما هم غذاهـاى كاشانى را آموزش بدين.
    پيروز باشيم مثل هميشه ??????????

  35. Tina Nasiri Avatar

    شما کجای تهران زندگی می‌کنید نرگس خانم؟

  36. Nurit Zargaroff Avatar

    وای دلم واسه ایران تنگ‌شد
    خوشحالم که فالوتون‌میکنم
    So natural, nice and beautiful

  37. Vahid Safavi Avatar

    شما اصالتا اهل کجا هستید یک لهجه خاص دارید مثل اطراف نطنز ومورچه خورت

  38. Zakia Barakzai Avatar

    شما واقعا كه يك خانم باسليقه هستين من از افغانستان هستم و هميشه شما را دنبال ميكنم ميشه بگيد چند ساعت گوشتتون پخته شد چون داخل زود پز نبود

  39. shahira shadab Avatar

    درود بر شما نوش جان

  40. sepanta hekmat Avatar

    man montazer amozesh baghalliy plow ba ghosh ya mahicheh hastam lotfan biroon az iran hastam

  41. sepanta hekmat Avatar

    dourood bar shoma amozesh baghaliy plow ba gosht bood chiy shood fghat waghty tamom shood didam ??

  42. Shirin Taherpour Avatar

    عزیزم الان اونجا کجاست و چه شهری هستین ، خونه تون چه ویوی خوبی داره . کیف کردم برف دیدم عاشق این هوا هستم .

  43. orya orya Avatar

    خیلی خیلی مهربان و کدبانو هستین

Leave a Reply to kk jp Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *