آش سبزی شیرازی یکی از آشهای خوشمزه و سنتی ایران زمین | Ash Sabzi Shirazi

آش سبزی شیرازی یکی از آشهای خوشمزه و سنتی ایران زمین | Ash Sabzi Shirazi



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#آش #سبزی #شیرازی #یکی #از #آشهای #خوشمزه #سنتی #ایران #زمین #Ash #Sabzi #Shirazi

خرید لمینت دندان

خوشمزه

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

cooking with sana,persian recipes,iranian food,manoto tv,manoto plus,gem tv,ashpazi ba sana,ash sabzi,ash shirazi,آش شیرازی,آش سبزی,آش سبزی شیرازی,آش رشته,شیرازی,شیراز,آشپزی,سوپ,ایرانی,غذای ایرنی,غذای سنتی,آش سنتی,آش جو,آش شله قلمکار,آش ماست,آش دوغ,آشپزی با سنا,آش افغانی,آش سبزی شیراز,آش سبزی افغانی,آش سبزی ساده,آش سبزی شیراز بدون گوشت,آش سبزی شیرازی اصیل,آش سبزی ایرانی,آش سبزی آبادان,جواد جوادی,مامان تی وی,آشپزی با نیلوفر

Comments

38 responses to “آش سبزی شیرازی یکی از آشهای خوشمزه و سنتی ایران زمین | Ash Sabzi Shirazi”

  1. Jilla Kazempour Avatar

    ممنون سنا جان، اما اساس سبزی‌های این آش ترخون هست که از خشک آن هم میتونید استفاده کنید، تره هم که نیست، تره فرنگی رو جایگزین کنید. همچنین آستانه پخت هر یک از حبوبات متفاوت است، بهتر است جدا تخته شوند. این آش حتما پیاز و زردچوبه هم باید داخلش باشد، و پیاز سرخ شده رو همراه فلفل سیاه روی آن می‌ریزند. جات سبز من برای صبحانه الان آماده کردم، فردا صبح فقط بیست دقیقه مواد را مخلوط و آماده میکنم، مجدداً تشکر ? ? ? ? ? ?

  2. Matt Jabbari Avatar

    نه ترخون نه زردچوبه .. این اصلا اش سبزی شیرازی نیست ۱/۱۰ ?

  3. Leyla Naserbakht Avatar

    درود عزیزم دست شما درد نکنه ، ولی آش سبزی شیرازی ترخون و زردچوبه فراوان می خواد و من همه مواد رو با تم مرژزم تو آرام پز شب تا صبح می پزه معرکه می شه

  4. Raheleh Sohrab Avatar

    سپاس آسان و خوشمزه اما اصلش ترخون هست که شما نریختید !!!

  5. zahra mirzaei Avatar

    ببخشید ترخون رو نگفتید اصل کاریه

  6. Nilesh Sharma Avatar

    to increase the audience, please write english subs. looks delicious

  7. Toptop Too Avatar

    بسیار عالی
    بانو جان جایگزین سینه یا گردن گوسفندی چیه؟ما همیشه ران درسته میخریم

  8. Aylin Azad Avatar

    ❤️❤️❤️

  9. shabaj100 shaban Avatar

    اش شیرازی بدون ترخون شیرازی نیست

  10. Mostafa Mehrabi Avatar

    اصلا هم شبیه اش سبزی نبود

  11. Behrouz Farokhynia Avatar

    ما توی قرن 22 هستیم هنوز به اصطلاح آشپزهای ایرانی از پیمانه حرف می زنند خانم آقا بجای یک پیمانه بگو یا بنویس 100 گرم 200 گرم آیا شما می دانید که ما صد نوع پیمانه داریم از یک بشکه نفت گرفته تا یک پیک عرق خوری را می گویند پیمانه حالا منظور شما کدام است کدام پیمانه است

  12. Lila Alizai Avatar

    سلام سنا ممنون عزیزم از آموزش حدود ۱۰ سال از شیراز اومدم المان دلم خیلی برای اش سبزی تنگ شده بود و همچنین حلیم گندم صبحانه الان یک سال خودم درست میکنم مثل خودت ????????

  13. P m Avatar

    من عاشق اون ظروفی هستم که آخر کار غذا رو داخلش می ریزی برای سرو کردن

  14. GHOST GAMING Avatar

    سلام سنا جون. من شیرازی ام . لطفا از این به بعد قبل از دستور آشپزی ، فرم اصلی غذا رو که فقط مردم اصیل شهر می دونند تحقیق کنید. این آش حتما به کمی ترخون نیاز داره. و با لوبیا چیتی درست میشه و گوشت گردن گوسفند. و هرگز با مرغ ، طعم آش سبزی بدست نمی آید. اگر ترخون زیاد باشه آش تلخ می شه. روی آش باید پیاز داغ و کمی فلفل قرمز ریخته بشه.ممنونم.

  15. رفعت باوندپور Avatar

    دست.گلتان.بی بلا.عالیه.ممنون سنا خانم

  16. Kiya Barzegar Avatar

    دمت گرم بخدا ده ساله آلمانم كوم كرده بودم ب قول شيرازيا

  17. a Hatefi Avatar

    سلام سنا خانم آش سبزی شیرازی اصلا اینطور که شما درست کردید نیست من شیرازی الاصل هستم
    و ساکن ترکیه
    خواهش میکنم این آش رو باسم آش شیرازی معرفی نکنید زیرا این آش جزو غذاهای اصیل و شناسنامه دار هست و شما باین رسپی اون رو خراب میکنید با سپاس

  18. Kochen mit Reza          آشپزی با رضا        Avatar

    بسیار کامل و عالی بدون توضیحات اضافی،سپاسگذارم.من خودم معلم تدریس آشپزی هستم و این آش رو جوری دیگر می پختم.اما روش شما بسیار جالب و عالی.این آش رو جز تدریس می گذارم و چون کشک و نعناع داغ نداره خارجیها بیشترخواهند پسندید.

  19. Najah Najah Avatar

    So Beautiful❤️

  20. Soheila Abbasi Avatar

    دلیلی داره که سیرهم با پیاز سرخ نمیکنید

  21. yasin hekimvand Avatar

    سنا جان مرسی از آموزش تون اما رسپی آش سبزی شیرازی کاملا متفاوته

  22. Dan Dany Avatar

    عالی..پس گوشت توش بود که اون آش رستوران پادگان را خوشمزه و لعاب دارش می کرد..ممنون

  23. aloha4260 Avatar

    Sana jan, tareh beh English chee meesheh? ?

  24. Laila Hashemeyan Avatar

    بسیار غذایی صحی و خوشمزه ممنون خواهر عزیز ولی ما به این غذا شوربا برنج میگویم چون با برنج پخته میشه نه با اش رشته ، ممنون از رهنمایی خوب تان بسبار یک غذای مقوی و خوشمزه اتفاقاً من همیشه میپزم ازی شوربا برنج با سبنه مرغ که خیلی بچه هایم دوست دارند وبا قروت ویا کشک نوش جان میکنند. حمتن دوستان امتحان کنید غذایی بسیار خوشمزه ست تشکر بانویی عزیز از راهنمایی شما
    البته سینه مرغ را بعد از پختن ریشه ریشه کنید

  25. Beti H Avatar

    دستتون درد نکنه عاااااااالی بود !من یکم ترخون خشک و ریحون اضافه کردم محشرررر شد???

  26. Persian night London Persian2020 Avatar

    اش سبزی اینجوری نیست که ولی خوب بازم ممنون

  27. Cooking Mom Avatar

    سنا جون من عاشق برنامه شما هستم خواهش مي كنم لطفا با ما در ميان بكذاريد أين بشقاب هاي زيبا را از كجا مي سود خريد

  28. Z Z Avatar

    عالی بودوتشکرت برای آموزش غذای لذیذایرانی. بامیدپیروزی نور برتاریکی بنام عیسی مسیح مقدس آمین ❤

  29. Dibama Irani Avatar

    این اش را میشه با کشک وپیاز داغ استفاده کرد؟

  30. AFRA plays Avatar

    ممنون از شما❤❤❤❤

  31. Bahar Yektaparast Avatar

    ممنون از شما

  32. sedadavo1 Avatar

    Ma fatte du spaghetti

  33. afsaneh eidipour Avatar

    عالي بود ?????ولي سبزي اصلي اش شيرازي ترخون هست و تقريبا مزه ترخون به مزه هاي ديگه اين اش غالب هستش

  34. Nadia Setayeshnia Avatar

    خيلي عالي بود سنا جان لوبيا سفيد بايد باشه يا لوبيا چيتي بعد سبزي فقط تره و پيازچه كافيه برأي ما خارج از كشور هستيم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *