آش رشته سنتی ایرانی _ساده ترین و خوشمزه ترین دستور پخت

آش رشته سنتی ایرانی _ساده ترین و خوشمزه ترین دستور پخت



آش رشته از غذاهای اصیل ایرانی هست که وقتی اسم این خوشمزه جان که میاد، سریع یاد ماه رمضان، مهمانی های دورهمی و بخصوص سرمای فصل زمستان در ذهن همه ما یادآوری می شود.

#آش #رشته #سنتی #ایرانی #ساده #ترین #خوشمزه #ترین #دستور #پخت

خرید لمینت دندان

خوشمزه

آش رشته از غذاهای اصیل ایرانی هست که وقتی اسم این خوشمزه جان که میاد، سریع یاد ماه رمضان، مهمانی های دورهمی و بخصوص سرمای فصل زمستان در ذهن همه ما یادآوری می شود.

غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,آش,ash,ash reshteh,آش رشته,اش رشته,دستور پخت آش رشته,طرز تهیه آش رشته,اش,اش رشته ايراني,آش رشته راز های آشپزی,آش راز های آشپزی

Comments

42 responses to “آش رشته سنتی ایرانی _ساده ترین و خوشمزه ترین دستور پخت”

  1. Mehdi Jeiranizadeh Avatar

    باسلام خدمت خانمهای محترم ،من درکانادا شمارافالومیکنم ولی یک مشگل باانواع سبزی ومقداران رادارم اگرامکانش هست لطفا مقدارسبزی مصرفی ونوع انها رابیان کنید که ماهم یک اش درست حسابی بخوریم ،ممنون ازمحبتهای شما

  2. Tabby Borman Avatar

    از هر دوى شما خانمهاى عزيز نهايت تشكر را دارم اش رشته من اصلا بلد نبودم درست كنم و الان كه ياد گرفتم فهميدم اونقدر سخت نبود كه فكر ميكردم. دوستون دارم زنده و سلامت باشيد. ❤️♥️?

  3. مریم موسوی Avatar

    تاحالا دارچین داخل اش رشته نریختم یعنی خوب میشه ؟

  4. Chang Chung Avatar

    درود گرم وصمیمانه ما را بپذیرید.از تدریس ممتاز شما خیلی خیلی سپاسگزاری و تشکر میکنیم. ممنون.زنده باشید.

  5. Edison Younan Avatar

    دست مريزاد داشتيد هزارتا !! الحق و والانصاف كه چقدر با وقار و متين بوديد ، چه حُجب و حجاب برازنده اى كه خورشيد را ميمانديد با درخششى دگر، كه گوشه اى با شكوه و افتخار و كمال از حُجب و حيا و احترام بانوان سرزمينمان ايران اسلامى را نمايانگربوديد و بناچار عالم سر تعظيم در حضورتان برميآورد ، حال آش با جاش و تزئينش بماند بكنار ، افتخار ماييد ، براى شما و عزيزانتان آرزوى صحت و عزتتان را از بارگاه حق تعالىٰ خواهانيم ، يا على مدد. ??????

  6. Azar Samii Avatar

    خیلی دلم می‌خواد شمارا ازنزدیک ببینم میشه بفرمایید در کجای ایران هستید امیدوارم بیام ایران شماراازنزدیک ببینم خیلی دوستتان دارم

  7. Azar Samii Avatar

    میشه به من بگویید این خانم نازنین چه نسبتی با شما دارن خودتون که خیلی خیلی نازنین هستین

  8. Azar Samii Avatar

    دوتا نازنین هرچه درست کنید بسیار عالی

  9. نسرین لطفی Avatar

    سلام عزیزم مثل همیشه عالی با اطلاعات کامل خدا نگهدارتان باشه

  10. Fatomeh Momenzadeh Avatar

    سلام بسیار عالی بانوهای کد بانو

  11. Erhu Studio Avatar

    من همیشه آخرِ این ویدئوها رو نگاه میکنم که دیگه تموم شده و توی بشقاب آماده است. لاقل با دیدن آش حال کنم. اینجا که موادشو نداریم تا درست کنم

  12. nada hasanov Avatar

    ❤️❤️❤️❤️❤️

  13. solmaz ghazirad Avatar

    ممنونم از آموزش خوبتون فقط یه سوال داشتم که آش چقدر باید دم بکشه یعنی ۱۵ دقیقه یا ۵ دقیقه یا..؟
    مرسی

  14. leila jandaghian Avatar

    خیلی خوب توضیح میدن خسته نباشین

  15. Sara Avatar

    این دیگه اش نیست قرمه سبزی انقدر که سبزی هاش پخت ،بهتره سبزی ها بعد از پخت رشته اضافه بشه اینجوری عطر و طعمش باقی میمونه خواصش همینطور و بهتره سبزی ها کمی هم درشت خورد بشه

  16. Bahier Iphone Avatar

    Salam please mention type of vegetables and amounts

  17. e. ahmadi Avatar

    خیلی عالی آخ جون آش به به معلومه هیلی خوشمزه میشه ????من فیلم های شما رو دیدم برای کسانی که تو آشپزی مثل من تازه کارن شیوه آموزش شما خیلی خوبه مخصوصا میزان و اندازه ها مواد اولیه که تو تجربه چندین ساله بدست میاد وشما بخوبی اندازه ها رو آموزش میدین دو سوال دارم اینکه برای این مواد اولیه چقدر آب باشه بهتره که نه آش آبکی باشه نه سفت و اینکه شما فرمودید آش باید دم بکشه در قابلمه بزاریم یا باز باشه موقع دم کشیدن ممنون از پاسختون???

  18. Masssy Abdulla Avatar

    سلام من فالور شما از بحرین هستم خیلی ممنون و خوشحالم که پیج شما رو فالو میکنم کلی دستور غذاهای خوب از شما یاد گرفتم مرسی امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید

  19. Nahid Yekta Avatar

    سلام خانم میخواستم ازتون تشکر کنم من زیاد به درست کردن اش وارد نیستم چند روزیست مریض شدم برونشیت شدم و سرفه میکردم گفتم از رستوران ایرانی ابنجا برام به اندازه به کاپ شد ۷ دلار تازه زیاد هم آنچنان خوب نبود رفتم سرچ کردم تو دستورهای شما همه وسایلم داشتم البته راستش حبوبات اورگانیک کنسرو و سبزی خشک داشتم ولی عدس پختم با سبزی مثل شما و دقیقا دستور شما رو دنبال کردم واقعا عالی شد و جا افتاد اصلا خودم باورم نمیشه . امیدوارم همیشه سلامت باشید به خانم هم سلام برسانید من خوشم میامد خیلی با شما محترمانه رفتار میکردن

  20. حسين hussain Avatar

    سلام به شما ايرانيان عزيز من از عراق هستم وآش ايراني خلي دوست دارم ❤

  21. Tahereh Fakour Avatar

    GREAT cooking tricks and hints.. THANKS

  22. parvin nejadi Avatar

    Vay khoday man ba in rousary be andazh chador chetour ashpazi mekoned man ghalbam megerh

  23. A Badr Avatar

    دستتون درد نکنه حمیده خانم عزیزم.من برای پخت آش رشته فقط و فقط از اسفناج و برگ چغندر ،استفاده میکنم..خیلی هم خوشمزه میشه.البته شما استاد ما هستین.جسارت نمیکنم

  24. Ashraf Akrami Avatar

    اجرای دو نفری خیلی عالیه

  25. Nazgol Akbari Avatar

    سلام خانومای گل، یه سوال داشتم نخودولوبیا راازقبل پخته بودین یا ن باهمون آب میپزه؟؟

  26. eli nazijoon Avatar

    تو آش دارچین و زنجبیل و آویشن ؟؟؟?

  27. Maryam Ghafori Avatar

    ببخشید سبزی آش تان کدام نوع سبزی است

  28. Forough Askari Avatar

    سلام، خواستم بگم خانوم جوانی که توی آشپزی به شما کمک میکنن خیلی زیبا هستن!

  29. Mahdokht Ziaie Avatar

    عالی مثل همیشه واقعان لذت میبرم از اشپزییتون وطرز صحبت کردنتون ??بسیار زیبا وسریع وق ش نگ توضییحات کامل را میدهید .ودر عین حال وقت آدمو نمی گیرید با صد بار تکرار مکرر!!!!ممنون سلامت باشید انشاله

  30. simin shirkavand Avatar

    سبزی رو زود بریزی تیره میشه…شما زود ریختی

  31. parvin nejadi Avatar

    Man mesl shoma dorost kardam

  32. Mina Razaghi Avatar

    با سلام
    ممنون از حوصله و اخلاق و آشپزی عالی تون
    ببخشید من فقط میزان سبزی و اینکه کدوم سبزی ها رو استفاده کردین ،متوجه نشدم ،میشه لطفا اینارو هم بگین???

  33. Mary Choopani Avatar

    با سلام و قبولی طاعات.
    امروز برای اولین بار آش رشته رو با دستور شما درست کردم واقعا باورم نمیشه انقد خوب شده واقعا آموزش هاتون عالیه کوفته تبریزی رو هم یاد دادید ایا؟؟؟؟

  34. Essì Àmîŕì Avatar

    besyar Aali mafaq bashin ?

  35. Kimia Saadat Avatar

    خیلی ممنونم از دستور عالیتون ، من خیلی از اوقات جاهایی که آش میخورم بی مزست ، امیدوارم با این دستور این مشکل حل شه ، میتونیم کشک رو به کل آش اضافه کنیم و مخلوط کنیم؟

  36. Alireza Hesari Avatar

    واو چقدر عالی خواهر جان …بسیار عالی است خواهر جان توضیح دادن شما ….واضح میفامیم ما ..تشکر خواهر جان ….????

  37. Safari Aragorn Avatar

    خوش بحال آنکه‌شما‌ مادر و خواهرش هستند

  38. Ziba Bavi Avatar

    برنامه واقعا اموزنده و جالب و سزیع دارید

  39. Sina Mofidi Avatar

    ترکیب آن مقدار ادویه و روغن حیوانی احتمالا باعث سکته قلبی یا مغزی بعد از خوردن میشه ولی بابت آموزش و روش پخت دستتون درد نکنه .

  40. 20201fm Avatar

    ممنون از ویدیو، اگه توضیح میدادید که: ۱. سبزی آش شامل چه چیزهایی هست و به چه نسبتی بایستی باشه. ۲. شحم گاو چی هست؟ و موقع توضیح دادن مواد فراموش شده که گفته بشه ( استفاده این نوع روغن ها با توجه به این که ورزش جایی تو فرهنگ ماها تقریبا نداره برای سلامتی مضر هست). ۳. مدت زمان پختن هر کدوم از موارد و کل آش گفته نشد. ۴. فیلم برداری از بالا اصلن چیزی رو نشون نمیده، فاصله خیلی زیاد هست ( فیلم بردار آموزش لازم داره)، ۵. زاویه فیلم برداری از روبرو مناسب نیست. ۶. وجود خانم دوم تقریبا غیر ضروری هست. بهترین قسمت این ویدیو آموزش عصاره قلم کاو و پای مرغ بود. موفق باشید.

  41. soosan faal Avatar

    واقعًا چقدر با سليقه

  42. Sahargoharii Musavii Avatar

    شهم گاو چی هست

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *