آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?

آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?

https://i.ytimg.com/vi/mmtOmE9iBEw/hqdefault.jpg



آموزش آشپزی آسان غذاهای خوشمزه و متنوع لیست پخش های آموزش آشپزی: آموزش آشپزی آسان …

#آشپزی #آسان #دو #پیاز #سیب #زمینی

خرید لمینت دندان

آشپزی

آموزش آشپزی آسان غذاهای خوشمزه و متنوع لیست پخش های آموزش آشپزی: آموزش آشپزی آسان …

سریع,آسان,آشپزی,آموزش,طبخ,تلویزیون,شبکه پنج,به خانه برمی گردیم,منو,اروپایی,پیتزا,فست فود,سنتی,جدید,لبنانی,ترکی,عربی,خارجی,ایرانی,غذای,مواد لازم برای,نحوه پختن,طرز تهیه,پختن,محلی

Comments

27 responses to “آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?”

  1. queen ely Avatar

    I can absolutely see this recipe on the front page of Khal,com. You should definitely add it there. I love your cooking style

  2. Naschenas Avatar

    بسیار عالی و بسیار تمیز متشکرم

  3. Ali Naimian Avatar

    باسلام و تشکر دوربینی که از بالای سر شف تصویر میره باید 180 درجه بچرخه تا تصویر رو از زایۀ صحیح نمایش بده .موفق باشید

  4. Ebrahim aran Avatar

    کاکو این خوراک مربوط به شیراز هستش

  5. تغذیه و حمایت پوست و موZa Avatar

    رفع و تاخیر چین وچروک صورت با ماسک خانگی ،این فدیو را در چینل خواهرتان بیننده باشین و مرا حمایت کنید قبلا ممنون ???????

  6. samyar mahboud Avatar

    ریدم تو ریش رهبر الدنگ جمهوری چسلامی

  7. Ma S Avatar

    سلام
    و ممنون
    دوپیازه ما در اصفهان و اطراف و ترکها و بختیاری ها
    بجز پیاز از تره کوهی ..وحشی..هم استفاده میکنند

  8. Bijan Firoozi Avatar

    بسیار عالی ، من شخصاً آخرای پخت پیاز یک کم شنبلیله بحش اضاف میکنم ولی نباید گذاشت که زیاد بپزه چون تلخ میشه و فوراً سیب زمینی ( آلو ) به موادم اضاف میکنم و میگذارم که آلو یکم سرخ رنگ بشه ، خوشمزه گی دو پیازه آلو به سبزی شنبلیله و فلفل سیاهش هست…

  9. Mahnaz Havashem Avatar

    حالا دیگه دوپیازه این همه توضیح دار مردم اوس گیر اوردین یا خودتونو

  10. Mahnaz Havashem Avatar

    کرمانیها و خوزستنیها دوپیازه درست میکنن و بعضیا توش رب گوجه هم میزنن در ضم سیب زمینی در جنوب بهش مبگن بتته در زبان محلی و بومی اهواز

  11. Ghazal Azhar Avatar

    از کارت کرده حرف زدنت زیاده است

  12. Maha Safae Avatar

    نمی دونن این دو پیازه مال کجا بود اما در شیراز گرچه و رب گوجه حتما باید داشته باشه

  13. Shoku Tajammoly Avatar

    دیگه با نون نمیشه خورد خودش نونه ولی کمتر روغن

  14. Beinab Hasan Avatar

    PLEASE PUT. IRAN'S SMPLE MARK ✌✌✌???ON YOUR PROGRAM ❤✌✌✌???((( AS IRANAN 'S FLG , ✌✌???????❤ AND PRESIAN?❤ NAME ON YOUR PROGRAM✌✌✌??? AND SHOW ?❤PEOPLE YOU ARE IRANAN. WE LOVE YOU , IN JESUS NAME AMEN ??????✨???✌ ?????THANK YOU

  15. Carl Jones Avatar

    اقای عزیز دو مدل داره یکی با تخم مرع که در اخر بهش اصافه میشه و مدل دوم با گوجه فرنگی یِک عذای سالم همیشه با سبزی خوردن نوش جان میکنند

  16. Anis Kaheny Avatar

    اقا ماهمین غذا رو باسیرهم درس می کنیم بهش میگیم سیرداغی یا پیازداغ

  17. Z Afshar Avatar

    منم این غذارودرست میکنم ولی سیب زمینی رو له میکنم وتخم مرغ هم میزنم

  18. mousaro Avatar

    البته ما سیب زمینی را می کوبیم و خمیر میکنیم و بعد داخل پیازداغ اضافه می کنیم…و بهم می مالیم….و بهش سیب زمینی بری داده می گوییم….bori dadeh

  19. Mitra Rezaii Avatar

    یک ساعت نالیدی آخرش هم غذای ننه جون تو درست کردی …

  20. Nahid Shahriary Avatar

    ?????????kheyli khoshmaze, vali ba rooghane kamtar ke…. ??

  21. jalal rumi Avatar

    پیاز را میتوان بدون استفاده از روغن و با عصاره حاصله از حرارت دادن آن سرخ کرد و در آخر مقدار کمی کره به آن افزود تا مزه دار شود ، در سرخ کردن بادمجان نیز اول باید آنرا بدون روغن چند دقیقه تف داد تا آب آن گرفته شود که اینکار مصرف روغن و یا کره را به یک پنجم تقلیل میدهد ، از مصرف روغن نباتی جامد نیز باید پرهیز کرد که دهها بار مضر تر از حتی روغن حیوانی است .

  22. It's_me_ Avatar

    عالی عالی

  23. parvin fateh Avatar

    دو پیاده آلو باید تخم مرغ هم اضافه شود پروین از شیراز

  24. Gholam Reza Amouzadeh Avatar

    اسپاتیائی ها ، همین غذا را به ان تخم مرغ میزنند و سرو میکنند…فقط میزان پیاز بیشتر و سیب زمینی کمتر است و به این غذا خیلی هم علاقه دارند

  25. Gholam Reza Amouzadeh Avatar

    پیاز داغ یک تعریف دارد و ان عبارتست از تبدیل پیاز سفت و تلخ و تند ، به عنصری نرم و شیرین….این هدف پیاز داغ است….سوزاندن پیاز نقض غرض است…پس با حداقل روغن به این هدف با ارزش غذائی برسید

  26. Gholam Reza Amouzadeh Avatar

    پیاز داغ به شکل سنتی اون با مصرف فراوان روغن همراه هست که بشدت سلامت افراد رو بطور تدریجی تهدید میکنه….یک روش بسیار جالب برای داغ کردن پیاز هست….به حجم ده عدد پیاز کوچک ، تنها یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید و کاملا هم بزنید تا پیاز و روغن در هم فرو بروند….شعله را روشن کنید و یک نصف لیوان اب گرم اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و شعله را روی کم قرار دهید….پیاز در اثر حرارت پخته میشود و ابش تبخیر میگردد. گاهی بعضی از پیازها از بافت سفت تری برخوردارند و اصطلاحا خیره هستند و با تبخیر اب ، هنوز سفت هستند. در چنین شرایطی میتوانید یک لیوان دیگر اب اضافه کنید و زمان تبخیر را در واقع دو برابر کنید…..بمحض تبخیر کامل اب ، شما پیاز را با روغن بازیافت میکنید، با این تفاوت که بنظر حجم روغن بیشتر از قبل بنظر میاید. علت این امر ان است که اسانس پیاز بصورت روغن ازاد شده است ….حالا شعله را کمی بیشتر کنید و پیاز را تفت دهید و پیاز داغ معمولی را با حداقل روغن خواهید داشت. نوش جان…فراموش نکنید ، روغن فقط در حداقل …برای هرکس و هر سنی…هیچکس مجاز به مصرف اضافی روغن مجاز نیست…چه سالم ، چه بیمار….چه کودک ، چه بزرگسال، چه پیر ، چه جوان….روغن منشا بسیاری از بیماریهاست . چه بصوزت استفاده غیر ضرور ، چه بواسطه سوزاندن ان که ماده خطرناک اکرولئین راتولیذ میکند

Leave a Reply to Mahnaz Havashem Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *