آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?

آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?

https://i.ytimg.com/vi/mmtOmE9iBEw/hqdefault.jpg



آموزش آشپزی آسان غذاهای خوشمزه و متنوع لیست پخش های آموزش آشپزی: آموزش آشپزی آسان …

#آشپزی #آسان #دو #پیاز #سیب #زمینی

خرید لمینت دندان

آشپزی

آموزش آشپزی آسان غذاهای خوشمزه و متنوع لیست پخش های آموزش آشپزی: آموزش آشپزی آسان …

سریع,آسان,آشپزی,آموزش,طبخ,تلویزیون,شبکه پنج,به خانه برمی گردیم,منو,اروپایی,پیتزا,فست فود,سنتی,جدید,لبنانی,ترکی,عربی,خارجی,ایرانی,غذای,مواد لازم برای,نحوه پختن,طرز تهیه,پختن,محلی

27 Replies to “آشپزی آسان دو پیاز سیب زمینی ?”

  1. باسلام و تشکر دوربینی که از بالای سر شف تصویر میره باید 180 درجه بچرخه تا تصویر رو از زایۀ صحیح نمایش بده .موفق باشید

  2. سلام
    و ممنون
    دوپیازه ما در اصفهان و اطراف و ترکها و بختیاری ها
    بجز پیاز از تره کوهی ..وحشی..هم استفاده میکنند

  3. بسیار عالی ، من شخصاً آخرای پخت پیاز یک کم شنبلیله بحش اضاف میکنم ولی نباید گذاشت که زیاد بپزه چون تلخ میشه و فوراً سیب زمینی ( آلو ) به موادم اضاف میکنم و میگذارم که آلو یکم سرخ رنگ بشه ، خوشمزه گی دو پیازه آلو به سبزی شنبلیله و فلفل سیاهش هست…

  4. کرمانیها و خوزستنیها دوپیازه درست میکنن و بعضیا توش رب گوجه هم میزنن در ضم سیب زمینی در جنوب بهش مبگن بتته در زبان محلی و بومی اهواز

  5. PLEASE PUT. IRAN'S SMPLE MARK ✌✌✌???ON YOUR PROGRAM ❤✌✌✌???((( AS IRANAN 'S FLG , ✌✌???????❤ AND PRESIAN?❤ NAME ON YOUR PROGRAM✌✌✌??? AND SHOW ?❤PEOPLE YOU ARE IRANAN. WE LOVE YOU , IN JESUS NAME AMEN ??????✨???✌ ?????THANK YOU

  6. اقای عزیز دو مدل داره یکی با تخم مرع که در اخر بهش اصافه میشه و مدل دوم با گوجه فرنگی یِک عذای سالم همیشه با سبزی خوردن نوش جان میکنند

  7. البته ما سیب زمینی را می کوبیم و خمیر میکنیم و بعد داخل پیازداغ اضافه می کنیم…و بهم می مالیم….و بهش سیب زمینی بری داده می گوییم….bori dadeh

  8. پیاز را میتوان بدون استفاده از روغن و با عصاره حاصله از حرارت دادن آن سرخ کرد و در آخر مقدار کمی کره به آن افزود تا مزه دار شود ، در سرخ کردن بادمجان نیز اول باید آنرا بدون روغن چند دقیقه تف داد تا آب آن گرفته شود که اینکار مصرف روغن و یا کره را به یک پنجم تقلیل میدهد ، از مصرف روغن نباتی جامد نیز باید پرهیز کرد که دهها بار مضر تر از حتی روغن حیوانی است .

  9. اسپاتیائی ها ، همین غذا را به ان تخم مرغ میزنند و سرو میکنند…فقط میزان پیاز بیشتر و سیب زمینی کمتر است و به این غذا خیلی هم علاقه دارند

  10. پیاز داغ یک تعریف دارد و ان عبارتست از تبدیل پیاز سفت و تلخ و تند ، به عنصری نرم و شیرین….این هدف پیاز داغ است….سوزاندن پیاز نقض غرض است…پس با حداقل روغن به این هدف با ارزش غذائی برسید

  11. پیاز داغ به شکل سنتی اون با مصرف فراوان روغن همراه هست که بشدت سلامت افراد رو بطور تدریجی تهدید میکنه….یک روش بسیار جالب برای داغ کردن پیاز هست….به حجم ده عدد پیاز کوچک ، تنها یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید و کاملا هم بزنید تا پیاز و روغن در هم فرو بروند….شعله را روشن کنید و یک نصف لیوان اب گرم اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و شعله را روی کم قرار دهید….پیاز در اثر حرارت پخته میشود و ابش تبخیر میگردد. گاهی بعضی از پیازها از بافت سفت تری برخوردارند و اصطلاحا خیره هستند و با تبخیر اب ، هنوز سفت هستند. در چنین شرایطی میتوانید یک لیوان دیگر اب اضافه کنید و زمان تبخیر را در واقع دو برابر کنید…..بمحض تبخیر کامل اب ، شما پیاز را با روغن بازیافت میکنید، با این تفاوت که بنظر حجم روغن بیشتر از قبل بنظر میاید. علت این امر ان است که اسانس پیاز بصورت روغن ازاد شده است ….حالا شعله را کمی بیشتر کنید و پیاز را تفت دهید و پیاز داغ معمولی را با حداقل روغن خواهید داشت. نوش جان…فراموش نکنید ، روغن فقط در حداقل …برای هرکس و هر سنی…هیچکس مجاز به مصرف اضافی روغن مجاز نیست…چه سالم ، چه بیمار….چه کودک ، چه بزرگسال، چه پیر ، چه جوان….روغن منشا بسیاری از بیماریهاست . چه بصوزت استفاده غیر ضرور ، چه بواسطه سوزاندن ان که ماده خطرناک اکرولئین راتولیذ میکند

Leave a Reply to Bijan Firoozi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *