کباب دیگی فوق‌العاده خوشمزه kabab digi

کباب دیگی فوق‌العاده خوشمزه kabab digi



گوشت ۴۰۰ گ یک فلفل کبابی قرمز و یک عدد سبز ادویه کاری۱. ق.چ سیر ۲ حبه زنجبیل ۱.ق.چ گوجه فرنگی ۴ عدد رب دو ق.غ زردچوبه ۲.ق.چ نمک و فلفل بمقدار لازم پیاز سه …

#کباب #دیگی #فوقالعاده #خوشمزه #kabab #digi

خرید لمینت دندان

خوشمزه

گوشت ۴۰۰ گ یک فلفل کبابی قرمز و یک عدد سبز ادویه کاری۱. ق.چ سیر ۲ حبه زنجبیل ۱.ق.چ گوجه فرنگی ۴ عدد رب دو ق.غ زردچوبه ۲.ق.چ نمک و فلفل بمقدار لازم پیاز سه …

[vid_tags]

10 Replies to “کباب دیگی فوق‌العاده خوشمزه kabab digi”

  1. سلام و عرض خسته نباشید وسپاس از زحمات و آموزشهای خاصتون.
    درصورت امکان آموزش دسربامیه های بلندبازاری رو هم زحمت بکشید.سپاس
    ?????????

  2. به نظر من یکی از شروط خوشمزه تر شدن غذاهای سنتی این هست که به تر کیبات اصلی آن خیلی جیزهای نامربوط اضافه نکنیم . من نمیدونم واقعا این غذا چه طعمی با ترکیب دنبه و موتزارلا و پارمزان میتونه داشته باشه . فلفل های کبابی خیلی به خوشمزه تر شدن این غذا کمک میکنه و اغلب کبابهای ترکیه هم با افزودن فلفل درست میشه ،حتی سیر و زنجبیل هم که پایه غذاهای هندی هست باز خیلی ناهمگون نیست . منتها اضافه کردن پنیر اصلا جالب نیست به غیر ازینکه غذا رو خیلی چرب و پر کالری میکنه و بیشتر خاص غذاها ی ایتالیایی هست . متاسفانه خیلی زیاد میبینیم به جای سالم تر کردن و افزودن ادویه هایی که هر کدام بسیار پر خاصیت و کالری سوز هستند ،امروزه در ایران غذا ها رو با پنیر و چربی زیاد طعم دار میکنند که در طولانی مدت حتما برای سلامتی اصلا خوب نیست . با همه احترامی که براتون قایل هستم اصلا این غذا رو نپسندیدم . چون از هر گوشه جهان یک جیزی داره که ربطی به غذای اصلی و فرمولش نداره . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *