پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید

پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید



در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.

#پرسش #پاسخ #آشپزی #قنادی #از #کیک #شیرینی #خمیر #هزار #لا #شیرنین #زبان #تا #تزیین #کیک #را #از #من #بپرسید

خرید لمینت دندان

آشپزی

در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.

غذا ، آشپزی ، پخت و پز cooking,food,diner

27 Replies to “پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید”

  1. سلام خداقوت نیلوفر جان یه سوالی که دارم من شیرینی نخودچی با روغن صاف قنادی سفت نمیشه اگه فقط از روغن 50 استفاده کنم آخه یبار درست کردم یکم سفت شد فکرکنم بخاطر این ک اردنخودچیم قاطی داشت ونامرفغوب بود نظرشماچیه

  2. سلام نیلوفر خانم خیلی خوشحالم از اینکه دوباره با ویدیوهای جدید برگشتید میخواستم اگه میشه ازتون خواهش کنم در مورد فر و علامت‌های رو فر و زمان و نحوه استفاده از اونها رو آموزش بدید چون در بیشتر مواقع ما طبق رسپی یه کیک رو می‌پزیم ولی به خاطر اینکه نمی‌دونیم چجوری از فر استفاده کنیم خراب میشه پف نمیکنه یا خمیر میشه ممنونم میشم این خواسته حقیر رو در اموزشاتون بگنجونید می‌دونم که مشکل خیلی از دوستانم هستش .

  3. سلام خسته نباشید بانوی هنرمند..خیلی وقته ویدئو نزاشتین دلمون براتون تنگ شده
    کاش توی این شرایط کرونا که بیشتر توی خونه ایم ویدیو بزارین

  4. ببخشید من چکار کنم برای اینکه سفیده تخم مرغ خودش رو بگیره من حتی در دمای محیط میگذارم اما فقط مقدار کمی کف میکند هر چقدر از ان به بعد میزنم دیگر خودش رو نمیگیره من خیلی به شیرینی و نان پزی علاقه مندم اما به همین دلیل تعدادی از کیک ها و شیرینی ها رو نمیتونم درست کنم

  5. سلام. خسته نباشید. عزیزم ب اس شیرینی ناپلئونی، از کرم پاتیسیر استفاده میشه. ای کاش هم دستورشرو برامون بزارید و هم اینکه ایا در هرلایه جداگانه هم باید پاتیسیر استفاده کرد و هم خامه؟

  6. درودهاااا.نیلو فر بانو جان خوب باشی( عزیز ویدیو جدید نمیزاری گلم) خوشبحالت که ایران نیستی( نمیدونی گرونی وتورم وقیمت دلار چه میکنخ با مردم( نمیدونی روزانه وشبانه چه میبینم درب میوه فروشی وسوپرها( منطقه ما مثلا منطقه متوسط رو به بالاست( همه مینا لن

  7. سلام نیلوفر خانم .من هر روز به کانال شما سر میزنم ولی همچنان هیچ اموزش جدیدی از شما نمیبنیم .شاید دیگر از ما خسته شدید که حضور ندارید.فقط خواستم بدونید که من هر وقت با دستورات شما چیزی درست کنم دعاتون میکنم .امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید.

  8. درود نيلوفر بانو ، واقعا خسته نباشيد با اينهمه ويدئوهاى آموزشى عاليتون ، نميدونستم اينو كجا بايد ميگفتم چون تو ويدئوهاى قبليتون نديدم اونم در مورد طرز تهيه سركه است ، ميدونيد كه الان شهريوره و فصل رسيدن انگور و سركه انداختن و ترشى ريختن و رب پزون و اين حرفا البته هستن كانالهاى ديگه اى كه در موردش حرف زدن ولى آموزش شما يه چيز ديگه اس ، ممنون ميشم اگه در مورد درست كردن سركه بخصوص سركه انگور برنامه داشته باشيد ، دوستون دارم ، پاينده باشيد ???

  9. سلام.چراکیکی که میپزم بوی تخم مرغ میگیره.من طبق دستور شما رولت رو درست کردم هیچ بوی تخم مرغی نمیداد منتها شما سرکه ووانیل مایع استفاده کردین. میشه برای دستور کیک هم سرکه ووانیل مایع استفاده کرد؟تشکر

  10. ba arze salam va khaste nabashid, bebakhshid mitonam yek darkhast dashte basham?agar momkeneh lotf befarmayid tarze tahieh masghati kase larai na masghati lozi, ra hamintori befarmayid ? chon ye khorde ajale daram. felan video hayash ra nemikhahad.va faghat maktoob befarmayid chetori mamonon mishavam. ta baadan har vaght khasid videohayash ra begzarid.ba sepase faravan

  11. با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من دو سؤال داشتم. اولی. هنگام درست کردن نون خامه‌ای می‌توانیم به جای نشاسته ذرت از آرد ذرت استفاده کنیم. دوم. چرا نون خامه‌ای ها زیاد خشک نمی‌شوند. منظورم اینه که بعد از سرد شدن هنوز ی ذره نرم هستن.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *