پرسش و پاسخ آشپزی و قنادی از کیک و شیرینی و خمیر هزار لا و شیرنین زبان تا تزیین کیک را از من بپرسید
در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.
#پرسش #پاسخ #آشپزی #قنادی #از #کیک #شیرینی #خمیر #هزار #لا #شیرنین #زبان #تا #تزیین #کیک #را #از #من #بپرسید
آشپزی
در این ویدئو به سوالات قنادی شما پاسخ داده می شود.
غذا ، آشپزی ، پخت و پز cooking,food,diner
سلام خداقوت نیلوفر جان یه سوالی که دارم من شیرینی نخودچی با روغن صاف قنادی سفت نمیشه اگه فقط از روغن 50 استفاده کنم آخه یبار درست کردم یکم سفت شد فکرکنم بخاطر این ک اردنخودچیم قاطی داشت ونامرفغوب بود نظرشماچیه
سلام خسته نباشید
کیکم بعد یک ساعت تو فر بودن وسطش نپختته
سلام نیلوفر خانم خیلی خوشحالم از اینکه دوباره با ویدیوهای جدید برگشتید میخواستم اگه میشه ازتون خواهش کنم در مورد فر و علامتهای رو فر و زمان و نحوه استفاده از اونها رو آموزش بدید چون در بیشتر مواقع ما طبق رسپی یه کیک رو میپزیم ولی به خاطر اینکه نمیدونیم چجوری از فر استفاده کنیم خراب میشه پف نمیکنه یا خمیر میشه ممنونم میشم این خواسته حقیر رو در اموزشاتون بگنجونید میدونم که مشکل خیلی از دوستانم هستش .
سالم باشید خواهر عزیز??
سلام خسته نباشید بانوی هنرمند..خیلی وقته ویدئو نزاشتین دلمون براتون تنگ شده
کاش توی این شرایط کرونا که بیشتر توی خونه ایم ویدیو بزارین
سلام.حالتون خوبه نیستین نگران شدم?نکنه خدای نکرده چیزیتون شده
ببخشید من چکار کنم برای اینکه سفیده تخم مرغ خودش رو بگیره من حتی در دمای محیط میگذارم اما فقط مقدار کمی کف میکند هر چقدر از ان به بعد میزنم دیگر خودش رو نمیگیره من خیلی به شیرینی و نان پزی علاقه مندم اما به همین دلیل تعدادی از کیک ها و شیرینی ها رو نمیتونم درست کنم
سلام. خسته نباشید. عزیزم ب اس شیرینی ناپلئونی، از کرم پاتیسیر استفاده میشه. ای کاش هم دستورشرو برامون بزارید و هم اینکه ایا در هرلایه جداگانه هم باید پاتیسیر استفاده کرد و هم خامه؟
عزیزم نیستی دلمون برات تنگ شده انشالله که سلامت باشی??
سلام نیلوفر خانم روز جهانی شف مبارک چند وقتیه فعال نیستید مشکلی پیش امده؟
سلام نیلوفر خانم روز جهانی شف مبارک چند وقتیه فعال نیستید مشکلی پیش امده؟
درود بر شما???
سلام هنوز شروع نکردین نیلوفر خانم
درودهاااا.نیلو فر بانو جان خوب باشی( عزیز ویدیو جدید نمیزاری گلم) خوشبحالت که ایران نیستی( نمیدونی گرونی وتورم وقیمت دلار چه میکنخ با مردم( نمیدونی روزانه وشبانه چه میبینم درب میوه فروشی وسوپرها( منطقه ما مثلا منطقه متوسط رو به بالاست( همه مینا لن
سلام بامیه بدون تخم مرغ رو چطوری درست کنم
سلام هنوز شروع نکردین
سلام نیاوفر. هنوز منتظر جواب شما برای مسقطی لوز هستم! مرسی. ?
سلام نیلوفر خانم .من هر روز به کانال شما سر میزنم ولی همچنان هیچ اموزش جدیدی از شما نمیبنیم .شاید دیگر از ما خسته شدید که حضور ندارید.فقط خواستم بدونید که من هر وقت با دستورات شما چیزی درست کنم دعاتون میکنم .امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید.
سلام چندتا عکس رسپی های شما رو درست کردم توی اینستاگرام براتون سند کردم اگه میشه لطفا نگاه کنید ممنونم??
میشه کاپ کیک و اموزش بدین
درود نيلوفر بانو ، واقعا خسته نباشيد با اينهمه ويدئوهاى آموزشى عاليتون ، نميدونستم اينو كجا بايد ميگفتم چون تو ويدئوهاى قبليتون نديدم اونم در مورد طرز تهيه سركه است ، ميدونيد كه الان شهريوره و فصل رسيدن انگور و سركه انداختن و ترشى ريختن و رب پزون و اين حرفا البته هستن كانالهاى ديگه اى كه در موردش حرف زدن ولى آموزش شما يه چيز ديگه اس ، ممنون ميشم اگه در مورد درست كردن سركه بخصوص سركه انگور برنامه داشته باشيد ، دوستون دارم ، پاينده باشيد ???
کارهای شما فقط در یوتیوب است.
با عرض سلام خدمت شما. من چرا نمیتونم کارهای شما رو پیدا کنم.
سلام.چراکیکی که میپزم بوی تخم مرغ میگیره.من طبق دستور شما رولت رو درست کردم هیچ بوی تخم مرغی نمیداد منتها شما سرکه ووانیل مایع استفاده کردین. میشه برای دستور کیک هم سرکه ووانیل مایع استفاده کرد؟تشکر
Dorod be shoma. Chandin ghazaye shoma ra dorost kardam, fogholadast. Merci az darshaton. Aya mitavanid jojeh kabab ostekhani ra dars bedahid lotfan ? Merci ???
ba arze salam va khaste nabashid, bebakhshid mitonam yek darkhast dashte basham?agar momkeneh lotf befarmayid tarze tahieh masghati kase larai na masghati lozi, ra hamintori befarmayid ? chon ye khorde ajale daram. felan video hayash ra nemikhahad.va faghat maktoob befarmayid chetori mamonon mishavam. ta baadan har vaght khasid videohayash ra begzarid.ba sepase faravan
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من دو سؤال داشتم. اولی. هنگام درست کردن نون خامهای میتوانیم به جای نشاسته ذرت از آرد ذرت استفاده کنیم. دوم. چرا نون خامهای ها زیاد خشک نمیشوند. منظورم اینه که بعد از سرد شدن هنوز ی ذره نرم هستن.