طرز تهیه لازانیا کلاسیک و خوشمزه

طرز تهیه لازانیا کلاسیک و خوشمزه



طرز تهیه سس بشامل (سس سفید) اوریجینال برای انواع پاستا، لازانیا، بیف استراگانف و استیک: همه چی تموم بشید …

#طرز #تهیه #لازانیا #کلاسیک #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

طرز تهیه سس بشامل (سس سفید) اوریجینال برای انواع پاستا، لازانیا، بیف استراگانف و استیک: همه چی تموم بشید …

لازانیا,طرز تهیه لازانیا,لازانیا جواد جوادی,لازانیا خانم گل آور,لازانیا با گوشت چرخ کرده,لازانیا با سس سفید,لازانیا ایرانی,لازانیا بدون فر,لازانیا در فر,طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه لازانیا در فر,طرز تهیه لازانیا جواد جوادی,آشپزی با سنا,طرز تهیه لازانیا با سس بشامل,طرز تهیه لازانیا با سس سفید,طرز تهیه لازانیا مرحله به مرحله,ashpazi ba sana,lasagna,lasagna recipe,classic lasagna,لازانیا خوشمزه,لازانیا ایتالیایی,لازانیا کلاسیک

31 Replies to “طرز تهیه لازانیا کلاسیک و خوشمزه”

  1. من همیشه از این تعریف درست میکنم عالی میشه دستتون درد نکنه من یکم هم آویشن میزنم خیلی خوشمزه میشع

  2. توی قرنطینه لازلنیا پز شدم کی فکرشو میکرد؟ همیشه فکر میکردم لازانیا خیلی پیچیده ست و قلق داره ولی با دستور شما فوق‌العاده شد. خودشو خوب گرفت طعمشم ساده و کلاسیک بود ممنون از ویدیوهای خوبتون

  3. اگر سس را کمی با پنیر همراه کنید خیلی بهتر میشه بشرطی که گوشت را با روغن تفت ندید..چون آخر پخت بیش از حد روغن پس میده .‌.من همیشه گوشت را بصورت چرخ کرده آب پز میکنم و بعد بدون روغن با کمی رب و ادویه تفت میدم ..این روش عالی میشه ..یک بار امتحان کنید…

  4. سلام سناجون من امشب درست کردم با دستور شما یعنی بگم عالی شده بود برای اولین بار
    همسرم خیلی خوشش اومده بود خیلی ممنون از شما ???

  5. درود ممنون از ویدئو فقط ی سوال من میخواستم درست کنم بعد فویل ندارم حتما باید باشه یا ن ممنون

  6. ثنا حون چرا بين لايه ها پنير نريختين؟پس چطور لايه ها ب هم چسبيد؟؟؟؟من با اينكه پنير هم ميريزم لايه ها ب هم نميچسبه

  7. زود تند سریع و کاربردی بدون صحبت اضافی. آفرین صد آفرین بانو. در حیطه ی امنیت و ایمنی خداوند باشید.

  8. عزیزم اشتباه لیهاتونو چیدید .اول باید سس بریزید بعد ورقه بزارید بعد یکم پنیر بعد مواد گوشتی بعد سس بعد ورقه بعد پنیر و…..اینجوری خیلی خالی میشه

Leave a Reply

Your email address will not be published.