طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی ، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی ، آموزش آشپزی ساده

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی ، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی ، آموزش آشپزی ساده



سلام خدمت دوستان گرامی خورشت فسنجان برای ۴ نفر: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: ۵ لیوان رب انار(خانگی): ۴ قاشق غذاخوری رب آلوچه یک قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق …

#طرز #تهیه #فسنجون #با #گوشت #قلقلی #غذای #خوشمزه #اصیل #ایرانی #آموزش #آشپزی #ساده

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام خدمت دوستان گرامی خورشت فسنجان برای ۴ نفر: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: ۵ لیوان رب انار(خانگی): ۴ قاشق غذاخوری رب آلوچه یک قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه,طرز تهیه فسنجون,طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی,طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی جوادجوادی,طرز تهیه خورشت فسنجون با گوشت قلقلی,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با مرغ,فسنجون,فسنجون با گوشت قلقلي,فسنجون با گوشت,غذای اصیل ایرانی,خوشمزه,خوشمزه ترین غذاهای دنیا,خوشمزه ترین غذای دنیا,فسنجان با گوشت,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی ساده,آموزش فسنجون,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی جدید,آشپزی ساده

21 Replies to “طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی ، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی ، آموزش آشپزی ساده”

  1. من در انتها که خورشت جا افتاد یک قاشق روغن گردو داخلش اضاف می کنم عالی می شه البته در اینجا که من هستم روغن‌ها صد در صد اورجینال هست و انواع روغن موجود هست پسته گردو فندق تخم کدو و فوق العاده غلیظ و معطر ???تشکر از اموزشتان همین الان با ویدیوی شما خورشتم را شروع کردم ?

  2. سلام نرگس جون، من شمالیم و فسنجونهای ما ترش مزه و قرمز هست چون رب گوجه فرنگی میزنن بهش. داخلش رب انار و رب آلوچه رو با هم میریزن. من عاشقه فسنجون هستم، ولی من در آلمان زندگی میکنم و از گردوهای آمریکایی اینجا استفاده میکنم، چون ایرانی اینجا نیست. اما نکته مهمی که از شما توی این ویدئو یاد گرفتم اینکه برای هر نفر ۱۰۰ گرم هست، ما پنج نفر هستیم، البته به تازگی یه کوچولوی پسر هم به جمع ما اضافه شده ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.