روش تهیه آش سبزی شیراز _ یکی از محبوب ترین آش ها ، حتما این آش داغ و خوشمزه رو امتحان کنید

روش تهیه آش سبزی شیراز _ یکی از محبوب ترین آش ها ، حتما این آش داغ و خوشمزه رو امتحان کنید



مواد لازم برای تهیه آش سبزی شیراز به روش حمیده نوروزی گوشت نیم کیلو پیاز ۶ عدد نخود نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه برنج نیمه ۲/۳ لیوان عدس …

#روش #تهیه #آش #سبزی #شیراز #یکی #از #محبوب #ترین #آش #ها #حتما #این #آش #داغ #خوشمزه #رو #امتحان #کنید

خرید لمینت دندان

خوشمزه

مواد لازم برای تهیه آش سبزی شیراز به روش حمیده نوروزی گوشت نیم کیلو پیاز ۶ عدد نخود نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه برنج نیمه ۲/۳ لیوان عدس …

حمیده نوروزی,رازهای آشپزی,آموزش آشپزی,آشپزی حرفه‌ای,آش,آش نذری,آش رشته,آش سبزی,آش شیراز,آش رازهای آشپزی,غذای سالم,غذای ایرانی,غذای خوشمزه,غذای سریع,غذای شیراز,نکات آشپزی,ترفندهای آشپزی,غذا,سوپ

32 Replies to “روش تهیه آش سبزی شیراز _ یکی از محبوب ترین آش ها ، حتما این آش داغ و خوشمزه رو امتحان کنید”

  1. چرا لچک به سر داشتن جلو دوربین خیانت به زنان و دختران کودک است !

    ۱-زن ستیزی!
    مسلمانان مدام از جایگاه بالای زن در اسلام سخن میگن این در حالی است که خود قرآن نظر متفاوتی دارد!!
    ترجمه آیه ۳۴ سوره نساء: «و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد پندشان دهيد، در خوابگاه‌ها از ايشان دورى كنيد وآنان را بزنید»

  2. با احترام فراوان و تشکر از شما ، گوشت باید با گوشتکوب دستی کوبیده بشه تا بلع به هم بزنه و یک سوم از مواد آش بعد از مخلوط کردن کوبیده بشه دوباره اضافه بشه تا آش کش بیاد متشکرم ?

  3. عزیز جونم بهترینم عزیزترینم هنرمندم مامان گل و مهربونم سلام به روی همیشه شیرین و خوش رو مهربونتون قربونت برم به به چه اشی فوقولعاده دلم ضعف کرد مثل همیشه درجه یک دستهای هنرمند و گلتون رو میبوسم دستتون بی بلا انشاالاه که همیشه تندرست و موفق باشید نازنینم فدااااااااااات بشم گل بانوی خوش قلب و بزرگوار وباسلیقه الاهی که خدا ححفظتون کنه و زندگی همیشه بر وفق مراد شما بینظیر ترین و خوبترین مامان گلم باشه روی ماه گلتون رو میبوسم محشری یک دنیا دوستتون دارم عزیز دلممممممممی گلترینم وعزیزترینم بینظییییییییییییییری نازنینم ♥️♥️♥️?

  4. دَس شُمو درد نکنه ننه جون ایی آشو ما له شهر خودُم شیرازه اشکالش ایی که سبزیو زیاد بود تازه بایدی ۲ ساعتی وقت میزوشتی تا جا بیوفته تا کِش بیاد

  5. با نهایت احترام .کلا روش پختتون اشتباه بود و میزان سبزی واقعا زیاد بود
    .بع عنوان یه شیرازی ما اینو آش سبزی نمیدونیم ببخشید

  6. اندازه ی تره به ترخون سه به یک میباشد. و تره باید به اندازه ی دوبند انگشت خورد بشه ولی ترخون خورد نشه. بازم ممنون. تجربه ی شخصیمو گفتم. چون شیرازیم وعلاقه ی خواص به این آش دارم

  7. بیشتر از همه اون قابلمه خوشگلتون دلم رو برد خانم. دستتون درد نکنه . می دونم آش بعدی رو چی باید درست کنم

  8. سلام .لطف کنین بگین میشه ازتره تازه وترخون خشک استفاده کرد اگرمیشه چه مقدارترخون خشک.ممنون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *