خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe

خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe



خوشمزه ترین وکاملترین دستورپخت حلیم گندم خانگی،باطعمی بینظیر و تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Peeled Wheat 500 gr Meat (Lamb …

#خوشمزه #ترین #حلیم #گندم #خانگیفوق #العاده #عالی #با #تمام #فوت #وفن #های #آنباآشپزخانه #فریبا #Haleem #Recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین وکاملترین دستورپخت حلیم گندم خانگی،باطعمی بینظیر و تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Peeled Wheat 500 gr Meat (Lamb …

haleem,halim,wheat,porridge,traditional,food,iranian food,persian food,life hack,food hacks,delicious,homemade,cooking,ashpazi,easy recipe,haleem recipe,simple food,yummy haleem,حلیم گندم,حلیم گندم سنتی,حلیم سنتی,حلیم,سنتی,غذای ایرانی,غذای خانگی,آشپزی,رسپی حلیم,رسپی حلیم گندم,آسان,ساده,یامی,غذا,صبحانه,breakfast

42 Replies to “خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe”

  1. درود فراوان بر فریبا بانوی درخشان و نازنین ?یکی از بهترین و خوشمزه ترین و با تکنیک ترین و دقیق ترین و تمیز ترین و با سلیقه ترین آموزش حلیم بود که دیدم واقعا بی نظیر است هم توضیحات شما و صحبت کردنتان هنگام آموزش و طرز تهیه که کامل و جامع و پر از تکنیک و درجه یک است شاید باور نکنید من ویدیوهای شما را چندین و چند بار دیدم و میبینم و افتخار میکنم به شما و آرزوی موفقیت و سلامت دارم برایتان ??❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ??????

  2. به به عجب خوشمزه هست دست گلت درد نکنه. ببخشید موقع پخت حلیم باید در قابلمه باز باشه و نیازی به در قابلمه نیست؟

  3. سلام،دستتون درد نکنه ، رسپی عالی،امروز من اولین بارم بود ک حلیم درست کردم همه چیو برطبق همون نکاتی که گفتین انجام دادم ، فوق العاده شد، محشر شد ،ازطرف خودم و بقیه دوستام ک حلیمو خوردن و واقعا کیف کردن خیلی خییلی تشکر میکنم،ضمنا من غذاهای دیگه ایم طبق رسپیای شما درست کردم ،خانمییییی فوق العاده شدن ،،کارتون درسته ،،دوستون داریم عاشقتم. ???????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤???

  4. سلام عالی بود من خیلی حلیم دوست دارم میشه مقدار گوشت رو کمتر ریخت ؟ فقط واسه دو نفر می‌خوام درست کنم چون بمونه مزه ش هم می‌ره و تازه خوردنش خیلی خوبه

  5. فریبا جون جاتون خالی من این حلیم را طبق دستور شما و خوشمزه را درست کردم و همه دوست داشتن همسرم میگفت که مزه حلیم واقعی میدهد دستتون درد نکنه.

  6. فریبا جون ممنون از آموزش خوبتون من همیشه برنامه های آموزشی تون تماشا میکنم .اینجا به سوالی دارم برای پخت حلیم همون مرحله میکس میتونه کافی باشه دیگه الک نکنیم ومواد رو مجددا برای پخت حلیم استفاده کنیم

  7. سلام ممنون از اموزش خوبتون
    یه سوال ازتون داشتم که حلیم را تا چند روز میتوان در یخچال نگه داشت و اینکه من حلیم گندم با گوشت گردن وشیر درست کردم پس از خنک شدن با همان قابلمه استیل انرا در یخچال گذاشتم ولی فردا وقتی از یخچال انرا خارج کردم برای استفاده مزه ان مقداری تلخ شده بود میخوام ببینم دلیلش چی بوده
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

  8. خیلی از طریقه آموزشتون لذت میبرم، بسیار ساده و آسان جلوه میکنه و آدم مصمم به اجرا میشه! گوشت قرمزی که بکار بردید بسیار خوشمزه است و بهتر ریش ریش میشه که باعث کشدار شدن حلیم میشه! تنها مشکل گوشت قرمز در حلیم اینه که گوشت گاو یا گوسفند بدلیل قهوه ای شدن رنگ آن بعد از پخت حلیم را بعوض رنگ کرمی روشنی که باید داشته باشه به قهوه ای تبدیل میکنه، ولی گوشت بوقلمون بدلیل سفید ماندن حتی بعد از پخت رنگ روشن و اصیلتری به حلیم میده! نظرتون چیه؟

  9. سلام فریبا جونم وای چه حلیمی شد واقعا دست وپنجت طلاست عزیزم پرفکت شداز حلیم های بیرون هم عالی تر شد ممنونم گلم?????

  10. با سلام و تشکر،تجربه ای که من در پخت حلیم داشتم،البته طبق دستور استاد منتظمی،اگر گوشت بعد از ریش ریش شدن با گوشت کوب دستی خوب کوبیده بشه حلیم بدون همزدن زیاد کشدار و جا افتاده میشه.

  11. به به فریبا جون محشری عالی عالیه ،دستتون درد نکنه متشکرم حتما درست میکنم ،فقط امکانش هست چندتا خوراکی بدون گوشت سبزیجات آموزش بدین متشکرم???⚘????????

  12. سلام عزیزم،تشکر از آموزش عالیتون؛فقط اگر بخواهیم از گوشت بوقلمون استفاده کنیم چه ادویه هایی اضافه کنیم که بوی زهم بوقلمون از بین ببره؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *