خاگینه خوشمزه ودلچسب ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا Khagineh Recipe
خوشمزه ترین خاگینه ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Eggs Flour Baking Powder Saffron Sugar Yogurt.
#خاگینه #خوشمزه #ودلچسب #آسان #وسریع #باآشپزخانه #فریبا #Khagineh #Recipe
خوشمزه
خوشمزه ترین خاگینه ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Eggs Flour Baking Powder Saffron Sugar Yogurt.
omelette,kookoo,scrambled egg,egg,flour,breakfast,yummy,delicious,easy recipe,recipe,simple,food,dessert,iranian,iranian food,lifehack,cooking,traditional,homemade,khagineh,khagine,خاگینه,املت,کوکو,غذای ایرانی,غذا,ایرانی,دسر,شیرینی,خوشمزه,سنتی,غذای خانگی,صبحانه,آرد,تخم مرغ,رسپی آسان
بح بح چه خاگینه ای منم هوس کردم یه دونه درست کردم
فریباجون وانیل لازم نیست تو تخم مرغش استفاده شه؟
Mamnoon.
Khaly khoshmazh meshe mer30
خانم فریبا این خاگینه مخصوص آذری ها هستش ما زمانیکه دو طرف خاگینه آماده شد شیره را می ریزیم روی خاگینه تمام خاگینه شیره را بخورش میگیره و تما، خاگینه با شیره مخلوط میشه زمانیکه شیره روی خاگینه می ریزیم یک کمی شیرین میشه بقیه اش طعم تخم مرغ میده ببخشید فضولی کردم سپاسگزارم .
این متد ساده بسیار بهتر است.
عوض ما هم بخورید.??
مرسی فریبا جون پیراشگی هم درست کن
زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم
فریبا خانم با سلام و خسته نباشید خیلی عالی شد ? فقط یک سوال برای من پیش آمد وقتی شما شربت رو روی خاگینه ریختید متوجه نشدم که هر دو باید گرم باشن یا باید بگذاریم سرد بشن ؟
انداده شكر شربت رو نگفتيد چند پيمانه فقط گفتند دو كاپ ارد در ضمن اگر گردو و دارچين هم اضافه كنيد عالي ميشه مرسي
عالى بود ولى مزه اش را نميدانيم
واقعا عالی۰ توضیح عالی. واقعا تمیز کار میکنید
ببخشید آرد سمولینا چیه
بسیار عالی
بسیار خوشرنگ
حتمآ خوشمزه هم است
تشکر زیاد?✨✨
موفق باشید و دست شما درد نبیند ??
به به دستت درد نكنه فريبا جان،من ميخوام امشب درست كنم فقط ارد سمولينا ندارم با ارد نول ميشه درست كرد؟؟
چرا شما غذائى كه درست ميكنيد را حلوى ما نميخوريد
لطفاً بگيد ميشه به جاى آرد گندم از آرد برنج استفاده كرد مرسى
بادرودوسلام وخداقوت به شماخانم کدبانو.این غذا رابدون شکرهم میتوان استفاده کرد.زیرابدلیل دارا بودن شکر وآردسفید،برای دیابتیهامضرمیباشد.نظرشماچیه فریبای عزیز؟؟سپاس??❤❤
مثل اینکه کیک درست کردید شربت روش ریختید مثل کیک شربتی شده خاگینه سنتی خیلی خوشمزه است و
بسيارزيبا دست تان دردنكيد????
سلام ممنون از آموزش خاگینه ، امروز درست کردم خیلی خوب شد اما با ۳تهم مرغ و شربت آخرشم درست نکردم بحاش موقع خوردن با مقداری خیلی کم عسل خوردیم که خیلی عالی بود
۱۰۰۰۰۰۰۰ تا لایک دارید کدبانو ?
ممنون از اموزشهای خوبتون
شربت باید داغ باشه ،وقتی که روی خاگینه می ریزیم ؟
سلام نازنین این خاگینه تبریزی هست؟
میشع بگین برای پختن هر دو طرف خاگینه چقدر زمان لازمه؟
عالی بود???
جای زعفران چیزه دیگ میشه استفاده کرد؟
می تونیم بجای شربتی که درست کردید از شیره خرما استفاده کنیم ؟؟
Merci_____________________
سپاس فراوان???
گلاب هم عالی میشود .ممنون
واقعا ممنون از آموزشهای خوبتون فریبا جون خسته نباشید گلم
فریبا جون این خاگینه همون تهچین نیست…آخه موادش شبیه تهچینه
Can't wait to try it. I'm half Persian but never heard of this.
من از بچگی بدم میاد از خاگینه. ولی امشب دوست دخترم شام خاگینه درست کرده بود منم امدم یویتوب ببینم چطوریه خاگینه خوشم میاد که بخورم یا نه . ولی باز خوشم نمیاد از خاگینه ?
✌✌
عالی????
ممنون
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی نازنین بانو ???
خیلی آشپزیتونو قبول دارم
آردسمولینا ایران داره؟؟؟ فرقش باآردهای دیگه چیه یعنی کمتر چاق میکنه؟
دستتون درد نکنه…
عالی
Looks great ? I will try to make it very soon
خوب است
ممنون
فریبا جون دست گلت درد نکنه فقط من متوجه نشدم خاگینه و شهد باید داغ باشن یا سرد ؟