باقالی پلو با گوشت به سبک کاشانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی ساده و حرفه ای

باقالی پلو با گوشت به سبک کاشانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی ساده و حرفه ای



سلام خدمت همراهان مهربونم❤️ . قبل هر چیز آدرس کانال داستان مادربزرگو بزارم براتون تا یادم نرفته …

#باقالی #پلو #با #گوشت #به #سبک #کاشانی #غذای #خوشمزه #ایرانی #آموزش #آشپزی #ساده #حرفه #ای

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام خدمت همراهان مهربونم❤️ . قبل هر چیز آدرس کانال داستان مادربزرگو بزارم براتون تا یادم نرفته …

آشپزی با نرگس,باقالی پلو با ماهیچه,باقالی پلو,باقالی پلو با گوشت جوادجوادی,باقالی پلو با گوشت,باقالی پلو با گوشت مجلسی,باقالي پلو با گوشت,غذای کاشانی,باقالی پلو با گوشت به سبک کاشانی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی,باقالی پلو با ماهیچه خانم گل آور,باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم,خوشمزه,خوشمزه ترین غذاهای دنیا,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی ساده و آسان,آشپزی ساده و خوشمزه,آشپزی حرفه ای

31 Replies to “باقالی پلو با گوشت به سبک کاشانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی ساده و حرفه ای”

  1. دوستان عزیزم کانال داستانو دنبال میکنید ؟؟ بنظرتون چطوره ؟؟ جذاب داره میشه یا نه ؟؟ ??? نظراتتون همیشه برام بنویسید از خوندن نظراتتون کلی انرژی میگیرم ❤️❤️❤️

  2. نرگس جون سلام ، من خودم کاشانی هستم عزیزم ولی کاشانی ها باقالی نمیریزن فقط شوید میریزن داخل پلو . ادویه اصلیش هم دارچین هست که روی خورشت هم یکم می پاشند ? ممنون از شما

  3. سلام من تازه با کانال شما آشنا شدم و از سوئد شمارو دنبال میکنم . واقعا خانم مهربون و با سلیقه ای هستین، من خیلی خوشحالم که شمارو دنبال میکنم ????? یه عکس کنار گازتون نصب کردین میشه اسم شو برام بنویسید. اون عکس منو یاد قدیم میندازه .تشکر پیشاپیش از جواب تون.????موفق باشید

  4. وای نرگس جون سیر نذاشتی لای برنج؟ سیر رو حبه حبه کن با پوست بذار لای برنج وقتی پخته میشه فشارش میدی مث خمیردندان از تهِ سیر میاد بیرون??

  5. سلام عزیزم من در هلند زندگی میکنم قبلا دستور آشپزی شما را نگاه میکردم که عالی بود برنامه هاتون اما با داستان مادر بزرگ تون دیگه نور النور شد انشاالله عزیزم سلامت باشی و موفق ????????????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *