آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش ته چین گوشت و بادمجان مجلسی و خوشمزه

آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش ته چین گوشت و بادمجان مجلسی و خوشمزه



سلام دوستای گلم ☺️ امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️ . امروز با یه آموزش دیگه در خدمتتون هستم که خیلی از دوستان درخواست داشتن امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید و …

#آموزش #آشپزی #این #قسمت #آموزش #ته #چین #گوشت #بادمجان #مجلسی #خوشمزه

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستای گلم ☺️ امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️ . امروز با یه آموزش دیگه در خدمتتون هستم که خیلی از دوستان درخواست داشتن امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید و …

آشپزی با نرگس,آموزش,آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آموزش ته چین مرغ,آموزش ته چین,آموزش ته چین گوشت,آموزش ته چین بادمجان,ته چین مرغ,ته چین,ته چین گوشت,ته چین گوشت و بادمجان,ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و مرغ,ته چین مجلسی با مرغ,ته چین مجلسی در فر,آشپزی ته چین مرغ,ته چین مرغ مجلسی خوشمزه,ته چین مرغ خوشمزه,آموزش غذای ایرانی,خوشمزه,خوشمزه ترین غذاهای دنیا,خوشمزه ترین غذا,آموزش آشپزی در یوتیوب

42 Replies to “آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش ته چین گوشت و بادمجان مجلسی و خوشمزه”

  1. دوستای عزیزم اگر غذای خاصی مدنظرتون هست حتما برام کامنت بزارید تا اگر تونستم براتون‌ درست کنم و آموزششو بزارم ☺️❤️

  2. نرگس جون من نازنین هستم از استرالیا
    به معنای واقعی عاشق شخصیت تون هستم.
    خیلی خوبین. خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمتون????

  3. نرگس جان یه شب کاملا اتفاقی ویدیو های شما رو دیدم انقدر افسرده و ناراحت بودم ولی بعد از دیدن کلیپهای شما انقدرررر از شما انرژی گرفتم و حالم خوب شد از فردا شروع کردم به تمیزکاری و پختن غذاهای خوب مثل شما امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی و روزگار بروفق مراد باشه

  4. من هرشب کارم شده که برم یوتویوب و برنامه زیبای شما رو تماشا کنم و لذت ببرم .
    دستتون درد نکنه نرگس جون..
    سلامت باشی ایشالا ?

  5. چه جالب من قصد داشتم با بادمجان و سینه مرغ ته چین درست کنم فردا ناهار البته، ولی این ویدیو بهم کمک کرد که بهتر بتونم کارشو انجام بدم البته من بجای گوشت از سینه مرغ استفاده می کنم در هر صورت متشکر از اموزشتان ???

  6. narges jon ..be khoda ghasam ke ta be hale man ..tah chine poolo be in tar tamizi va khoshgel nadide bodam ..vaghean ke karet akhare 20 toe dokhtar …asheghe harf zadanetam va ashpazide …khaili dostede ton daram ..moafagh bashi azizam

  7. salam narges jon .khosh be hale one shohareton …ke hamchin khanomi khoda ghesmatesh karde …vaghean shans avorde ….. elahi ke be pay hame dige pir beshide …120 sale beshide

  8. وای این غذا پلو گوشته نه ته چین لطفا اموزش غلط ندین .اولا ته چین اسمش روشه قطرش باید پنج سانت یا کمی بیشتر باشه نه این حجم زیاد دوم اینکه اصل ته چین ته دیگ ضخیمشه که غذای شما اصلا ته دیگی نداره .و اینکه دوس ندارین برنجش نرم بشه تعجب میکنم اینهمه تخم مرغ و ماست میزنن به برنج که شفته بشه و بهم بچسبه با کفگیر فشرده میکردن که قالبی برش بزنن .تو رستورانهای لاکچری ته چین قالبی با قطر کم و ته دیگ کرانچی کنار غذای اصلی سرو میشه. این حجم از پلو و گوشت دیگه اسمش ته چین نیست .باید ته دیگ چیده بشه نه کل دیگ.

  9. خیلی با نمک وخیلی قشنگ توضییح میدید!!!!!جالبی کار شما اینکه که خودتون هستید!!!!من از این شما خیلی خوشم میاد. رو راست هستید همه جارو من سرک میکشم آنقدر با ناز و عشوه بعضی‌ها توضییح میدنند که بعد از دو دقیقه قطشون میکنم

  10. نرگس جون میدونستی خیلی کدبانویی???.. من تاحالا نمیدونستم ماست باعث میشه بادمجون روغن کمتری ببره.. مرسی از اموزشای خوبت
    ?
    ??
    ????
    ??????
    ????????

  11. سلام من تازه کانال شما رو پیدا کردم خیلی خوشحال هستم
    البته الان دوهفته میشه میشه دارم نگاه میکنم و
    لایک هم میکنم
    از امروز با کوکو سیب زمینی شما شروع میکنم ??
    مریم هستم از مونیخ آلمان

  12. خیلی برنامه اتان را دوست دارم مخصوصا حواشی برنامه مثل استفاده از لیسک تبریک میگویم برنامه اتان با صفا است موفق باشی برای خودت وخانواده ات ارزوی سلامتی میکنم

  13. عزیزم همگیتون خسته نباشید خیلی عالی درست کردید من خیلی چیزی ازتون یاد گرفتم
    عزیزم خیلی خوبه که اینقدر به ما توجه دارید و جواب میدین ….مرسی دوستت دارم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *