آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی

آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی



سلام دوستان عزیزم ممنون از کامنتهای پر انرژی شما . برای سوپ جو رستورانی:برای شش نفر دو لیوان جو درسته سه عدد هویج متوسط رب گوجه یک ق غ آرد یک ق غ نمک، …

#آموزش #آشپزی #آموزش #مدل #سوپ #معروف #سوپ #شیر #سوپ #جو #رستورانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام دوستان عزیزم ممنون از کامنتهای پر انرژی شما . برای سوپ جو رستورانی:برای شش نفر دو لیوان جو درسته سه عدد هویج متوسط رب گوجه یک ق غ آرد یک ق غ نمک، …

آشپزی با نرگس,آموزش,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی غذاهای افغانی,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی رستورانی,آموزش سوپ جو,آموزش سوپ مرغ,آموزش سوپ شیر و قارچ,آموزش سوپ شیر,آموزش سوپ جو رستورانی,سوپ,سوپ جو,سوپ مرغ,سوپ رشته,سوپ رژیمی,سوپ رستورانی,سوپ رستورانی خوشمزه,آشپزی سوپ,آشپزی ایرانی سوپ خامه ای,سوپ ایرانی,سوپ ایرانی خوشمزه,سوپ ایرانی ساده,سوپ برای سرماخوردگی,آشپزی در خانه,آشپزی خانگی,آشپزی حرفه ای

40 Replies to “آموزش آشپزی ؛ آموزش ۲ مدل سوپ معروف ، سوپ شیر و سوپ جو رستورانی”

  1. دوستان عزیزم خیلی ممنون که وقت میزارید و ویدیوهامو نگاه میکنید خوشحال میشم اگر نظراتتونو برام کامنت بزارید ☺️ یا اگر سوالی دارید کامنت بزارید حتما بهتون جواب میدم ?❤️

  2. You are amazing I love your show and your determination to convince Iranian to cook fresh food instead of eating processed crap I wish you would come and do something like this in England .take care and good luck my darling ❤️??

  3. دست گلتون درد نکنه خانم .این سوپ سفید رو هرکار میکنم خوب نمیشه این بار با دقت درست کنم عین شما ایشالله خوب بشه

  4. نرگس خانوم من درسوپ سفید بجای شیر دوغ میریزم شیر سوپ را شیرین میکند دوغ ترش وخوش مزه میکند اگه دوست داشتی امتحان کن خیلی خانوم هستی دوستد دارم داستان خیلی خوب تعریف میکنی منتظر هستم خدانگهدار

  5. خیلی دوستت دارم مرسی از اموزشات مهربون و دوس داشتنی منم تازه عروسم اموزشات خیلی به دردم،میخوره ممنونم از زحماتت

  6. سلام نرگس خانم عزیزم مرسی از بابت آموزش های خوب و مفیدتان که بی دریغ در اختیار ما می گذارید. خداوند یار و نگهدارتان باشد. میشه خواهش کنم طرز تهیه پیتزای بدون فر را یاد بدهید. سپاسگزارم. بهترین ها را براتون آرزو می کنم.

  7. سلام مثل همیشه عالی بود.من سوپ شیر که درست میکنم سعی میکنم که همه مواد یه اندازه خرد بشه.قارچ رو هم به اندازه هویج خرد میکنم وشوپ جو رستورانی روهم کمی بیشتر بهش رب میزنم که خوش رنگ تر بشه.البته اشپزی سلیقه ایه.وکارشما هم عالی.ممنون

  8. ممنون ازتون??♥️
    من هم شمارو هم خالتونو خیلی دوست دارممممم????
    خالتون خیلی چهره مهربون و شیرینی داره درست مثل شما?

  9. واقعا چه با سلیقه وبسیار با تجربه ورسپی ‌های خوب وبدرد بخور من با اینکه مسن هستم ‌خانواده ودوستا نم میگن غذاهام خوشمزه است خیلی نکته های خوب از شما که ازنظر سنی دختر من هستید یاد گرفتم انشااله که سالم وتندرست باشید ‌همیشه بتوانیم از تجربه های شما استفاده کنیم??♥️?

Leave a Reply

Your email address will not be published.